Başkan Demir, Kadın Muhtar ve Meclis Üyeleriyle Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadın muhtarlar ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız her proje, yatırım ve hizmette kadınlarımızın azminden ve gücünden yararlanacağız” dedi.

Başkan Demir, Kadın Muhtar ve Meclis Üyeleriyle Buluştu
07 Mart 2022 - 17:01
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Hanımlar Lokali’nde kadın muhtarlar ve meclis üyeleri ile buluştu. Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak ve Genel Sekreter Yardımcı Şenol Yıldız’ın da yer aldığı programda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Demir, kadınların sevgi ve fedakârlıklarıyla hayatın her anını güzelleştirdiğini ifade etti.
Bir toplumun temel taşının aile, aile kurumunun da temel taşının kadın olduğuna vurgu yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Toplumda kadın-erkek eşitliği, kadın hak ve hürriyetlerinin korunması, kadınların iş alanlarında daha çok yer alması için belediye olarak elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız her proje, yatırım ve hizmette kadınlarımızın azminden ve gücünden yararlanacağız. Kadın muhtarlarımızın ve meclis üyelerimizin bu anlamda bize sunacağı her türlü katkı çok değerli, çok önemli. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.
Başkan Demir, program sonunda kadın muhtarlar, meclis üyeleri ve belediye personeline hediye takdim etti.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum