Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Demir, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Samsunspor altyapı tesisleri ve Polatlı Bulvarı’ndaki asfalt çalışmalarını inceleyip, yetkililerden bilgi aldı.

Reklam
Başkan Demir, Çalışmaları Yerinde İnceledi
02 Haziran 2020 - 13:46
Reklam
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu sabah kentin muhtelif yerlerinde yapılan çalışmaları yerinde takip etti. İlkadım ilçesi Polatlı Bulvarı'nda yapılan 2.6 kilometrelik asfalt yol ile sinyalizasyon çalışmalarını inceleyen Başkan Demir, 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecinin başlamasıyla açılan Batıpark’ı da gezdi. Bölgede piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demir, sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda da dikkatli olmaya davet etti.
Daha sonra Yılport Samsunspor’un yapımı devam eden altyapı tesislerine giderek buradaki çalışmalar hakkında kulüp yetkililerinden bilgi alan Başkan Mustafa Demir, “Burası gençlerimizin spor yapması ve yetenekli olanlarının Türk futboluna kazandırılması için önemli bir alan olacak. Futbolda ithal eden değil üreten bir şehir olmak için attığımız bu adımların meyvelerini kısa zamanda alacağımızı düşünüyorum. Samsunspor, altyapısından yetiştireceği yetenekli sporcularla Türk futbolunda hak ettiği noktaya gelecektir” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum