Başkan Çolak Güven Tazeledi

Bayındır Memur-Sen Samsun Şube Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Başkan Çolak Güven Tazeledi
03 Nisan 2022 - 13:31
Bayındır Memur-Sen Samsun Şube Başkanlığı Tapu ve Kadastro X.(Samsun)  Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapılan 3. Olağan Genel Kurulunda Şube Başkanı İsa Çolak, tek aday listesi ile çıktığı kongrede 2. kez Şube Başkanı olarak seçilerek güven tazeledi.
Kongreye çok sayıda üye ve delegenin yani sıra Memur Sen Konfederasyona bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri ile çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.
Kardeşçe Yaşamayı ve Hakça Bölüşmeyi İlke Edindik!
Bayındır Memur-Sen Samsun Şube Başkanı İsa Çolak, burada yaptığı konuşmada göreve geldikleri günden yana hep üyelerinin yanlarında olduklarını belirterek konuşmalarını şöyle sürdürdü; Çolak, “Bayındır Memur Sen olarak
her zaman üyelerimizin yanında olmayı şiar edindik. Çeşitli kurullarda haklarını en iyi bir şekilde savunmaya gayret ve çaba sarf ettik. Haklı olduğumuzu da birçok defa ispat ettik. Her zaman da çözüm odaklı çalıştık. Bugün, bunun haklı gururunu yaşamaktayız. Biz insan onurunu koruyan, kardeşçe yaşamayı ve adil bölüşmeyi hedef tutan, üyelerinin hakkını gözeten bir sendikacılık yapıyoruz. Ülkemizin gelecekteki menfaatleri ne ise, sendikamızın da amaç ve gayesi bundan başka bir şey değildir. Kıymetli üyelerimiz ile birlikte hiç durmadan ve yılmadan hedeflerimiz doğrultusunda mücadele etmeye, üyelerimizin haklarını savunmaya ve korumaya devam edeceğiz. Bu şekilde de daha büyük başarılara imza atmış olacağız.   Doğru nerede ise biz hep birlikte orada olacağız. Mesuliyet ve yükümlülüğümüzün ağır olduğunun bilincindeyiz. 2018 yılında göreve geldiğimiz günden bugüne birçok hakkı, mücadele ederek ve bu mücadelenin sonun da birçok kazanımlar elde ettik. Aynı şekilde bundan sonra da bu kazanımların üzerine yenilerini ekleyerek çıtamızı daha da yükselteceğiz” dedi.
Çolak Teşekkür Etti
Çolak, kongre sonunda delegasyona teşekkür ederek şu cümleleri kullandı. Çolak, “3.olağan genel kurulunda şahsımı Şube Başkanlığına layık gören Bayındır Memur-Sen’in değerli delegasyonuna, üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Genel Kurulumuza katılan basın mensuplarımıza, Memur-Sen İl Başkanımıza ve konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın temsilcilerine, diğer sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, Tapu ve Kadastro X.(Samsun)  Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Vekili Sn. Yılmaz Uzun ve tüm katılımcılara ayrı, ayrı teşekkür ediyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı, ayrı saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum