Başkan Çamyar, Öğrencilerin İlk Gün Heyecanına Ortak Oldu.

İLK GÜN HEYECANINA ORTAK OLDU Başkan Çamyar, Öğrencilerin İlk Gün Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Çamyar, Öğrencilerin İlk Gün Heyecanına Ortak Oldu.
16 Eylül 2014 - 14:46
İLK GÜN HEYECANINA ORTAK OLDU

Başkan Çamyar, Öğrencilerin İlk Gün Heyecanına Ortak Oldu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2014-2015 eğitim öğretim yılı dolayısıyla Ünye İmam Hatip Lisesi, Kaledere İlkokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu ve Puset Polvan İlköğretim Okulları’nı ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitimde alınan mesafe gelişmenin göstergesidir

İlk olarak Ünye İHL’de lise gençlerle bir araya gelen Başkan Çamyar, yeni eğitim öğretim dönemi için öğrencilere şu mesajı verdi: “Ülkemizin, Cumhuriyetimizin geleceğini emanet edeceğimiz, çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimi, her türlü zihinsel, bedensel, ruhsal donanım ve gelişimi bizim için hayati önem taşımaktadır. Eğitimde alınan mesafe, gelişmenin, ilerlemenin ve uluslararası rekabetin en önemli göstergesidir. Bilgi toplumunun gereklerini yerine getirerek, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmek kaliteli bir eğitimle mümkün olacaktır.

Bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz

Çocuklarımızın haksız rekabete maruz kalmadan eğitimlerini tamamlamaları, geleceğe eksiksiz hazırlanmaları için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz.

Hükümetimizin bütçeden en büyük payı eğitime ayırarak, ders kitaplarının ücretsiz dağıtımından ücretsiz tablet bilgisayarlarla çocuklarımıza eğitimde adeta çağ atlatma projeleriyle, 10 yıl içinde eğitime yaptığı yatırımlar sayesinde, gençlerimiz çok daha özgürlükçü, çok daha demokratik, çok daha aydınlık düşünceli yetişecek, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında son derece değerli katkılar sağlayacaklardır. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında gözümüzün nuru çocuklarımıza ve onları emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimize başarılar diliyorum.”

Kaymakamdan Başkana Plaket

Ünye İHL’nin ardından Kaledere İlkokulu’nda İlköğretim Haftası dolayısıyla eğitim öğretim açılış programına katılan Başkan Çamyar, öğrencilerle sohbet etti, isteklerini dinledi. Törende Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a Kaledere İlköğretim okuluna yapmış olduğu desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Kaledere İlkokulu’nun ardından Fevzi Çakmak İlkokulu ve Puset Polvan İlköğretim Okulları’nı da ziyaret etti.

Ünye’de yaptığı okul ziyaretlerinde öğrencilere temizliğin önemini anlatan Çamyar, “Önce bedenimizi, sonra evimizi, sonra çevremizi temiz tutacağız, kirletmeyeceğiz, kirleten büyüklerimizi uyaracağız” diyerek okula yeni başlayan öğrencilere verilmek üzere bin adet diş fırçası ve macun verdi.

Başkan Çamyar ayrıca 4 okula, her birine 3’er futbol topu, 2’şer voleybol topu, 2’şer satranç takımı ve 2’şer basketbol topu da hediye etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum