Başkan Aksu'dan SİMDER'e Ziyaret

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Başkan Yardımcıları ve Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ile birlikte Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek hizmet binasında SİMDER Başkanı Yunus Güney ve üyelerle bir araya gelen Başkan Aksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Aksu'dan SİMDER'e Ziyaret
13 Kasım 2022 - 14:46
SİMDER'in sinerji ve enerjisiyle Samsun'a değer katacak projelerin gerçekleştirilmesinde potansiyele sahip bir oluşum olabileceğine dikkat çeken Başkan Aksu, "Karşımda kararlı ve enerjisi yüksek bir oluşum görüyorum. Kuruluşundan itibaren daha bir yıl olmadan ciddi ve nitelikli  bir üye potansiyeline ulaşılması bunu gösteriyor. Arkadaşlarımız kimi sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Biz sorunların çözümü noktasında her zaman gayret içerisinde olduk. Toplumumuzun her kesiminin yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Şehrimize katkı sunabilecek güzel bir birliktelik olduğunu görüyorum. Samsun için bu çok önemli" dedi.
Derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşan, sorunları ve talepleri dile getiren SİMDER Başkanı Yusuf Güney, Başkan Aksu'ya ziyareti nedeniyle tüm üyeler adına teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum