BAŞKAN AKSU BİRLİK ESAJI VERDİ

Belediye Başkanı Kerim Aksu 29 Mart 2015 günü yapılacak ön seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday adayları ile öğle yemeğinde bir araya geldi

BAŞKAN AKSU BİRLİK ESAJI VERDİ
25 Mart 2015 - 21:54
Belediye Başkanı Kerim Aksu 29 Mart 2015 günü yapılacak ön seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday adayları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Kerim Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin büyük bir demokrasi örneği göstererek, Giresun’da önseçim kararı verdiğine vurgu yaparak şu görüşleri dile getirdi: “Yaklaşık 7500 Giresunlu, ilçelerde, merkezde partimizin aday sıralamasını hür iradeleri ile belirleyecekler. Aday adaylarımızı lider değil, halkımız seçecek. Öncelikle aday adayı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Çok seviyeli, bir birimizi kırmadan kendinizi tanıtıyorsunuz. Hepiniz milletvekili olabilecek, Giresun’u temsil edecek birikime sahipsiniz. Giresun için bu yola baş koymuş arkadaşlarsınız. Belediye Başkanı olarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, görüş alış verişinde bulunmak için siz değerli aday adaylarımızla bir arada olmak istedim. Seçim 29 Mart’ta değil, asıl seçim 7 Haziran’da yapılacaktır. Üyelerimizin sıralamasından sonra hepimiz, partimizi iktidar yapmak için canla başla çalışacağız. “

Belediye Başkanı Kerim Aksu, aday adaylarıyla yaptığı toplantıda konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Hepimiz güzel şehrimiz Giresun için yola çıktık. Giresun halkı bizlerden hizmet bekliyor. Bizi seçen Giresun Halkına hizmet borcumuz var. Başkaları gibi genel merkez kapılarında, kapı arkalarında gizli pazarlıklarla değil, CHP Giresun Milletvekili Adaylarını halkımız belirleyecektir. Halkın belirlediği aday kendisini seçen halka sorumlu olur. Genel merkeze değil. Sizler Giresun Halkına borçlanıyorsunuz. Hepiniz bu borcun gereğini yapacak, aldığı sorumluluğun bilincindesiniz. Hepinize başarılar diliyorum. Değerli arkadaşlar, her dönem bazı gazetelere bizleri karıştırmak için yazı yazdıran çıkar odakları olduğunu biliyoruz. Birlik ve beraberliğimiz etik dışı yollarla bozmaya çalışanlara hiç birimiz geçit vermeyeceğiz. Sizlerle birlikte 29 Mart aday sıralamasından sonra kol kola 7 Haziran’da iktidar olacağız.  Türkiye’nin kurtuluşuna katılan 42. Ve 47. Alayların inancıyla, halkın iktidarını Giresun’dan başlatacağız. Siz değerli aday adaylarımıza, partimize gönül veren, destek veren halkımıza, teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yemeğine katılan aday adayları, davete teşekkür ederek, 29 Mart günü Giresun’un, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Türkiye’nin kazanacağını ifade ettiler.

Başkan Kerim Aksu’nun verdiği öğle yemeğine, CHP İl Başkanı Sinan Kitapçı, milletvekili aday adayları katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum