Başarı'da Konser ve Mezuniyet Coşkusu!

Karadeniz’in ilk vakıf üniversitesi olan Canik Başarı Üniversitesi kuruluşunun 6

Başarı'da Konser ve Mezuniyet Coşkusu!
11 Mayıs 2016 - 21:03
Karadeniz’in ilk vakıf üniversitesi olan Canik Başarı Üniversitesi kuruluşunun 6.yılında bahar şenlikleri kapsamında Fettah Can konseri ile coşarken 2015-2016 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını vermenin heyecanın yaşadı.
Bahar şenlikleri kapsamında hafta boyunca etkinliklerin düzenlendiği BaşarıFest 16’da final de Fettah Can’ın konseriyle eğlenceli anlar yaşandı. Bütün senenin yorgunluğunu atan öğrenciler Bahar Şenlikleri kapsamında yapılan etkinliklerden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

[gallery ids="50275,50274,50276"]
Ünlü sunucu Ali İhsan Varol’un sunumuyla, bahar şenliklerinin son gününde mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Başarı Üniversitesinin ilk lisans mezunları olan psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü, Türkçe öğretmenliği bölümü ve işletme bölümü öğrencileri diplomalarına kavuşmuş oldular.
Mezuniyet töreninde konuşan Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir,  ilk mezunların heyecanını, gururunu ve onurunu yaşamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Bekdemir, mezun öğrencilere hitaben, Pırıl pırıl yetişen bir nesil olan sizlerin ülkemizi bütün değerleri ile birlikte geleceğe hazırlamada, modern dünyaya ayak uydurma hedefinde önemli bir rol üstlendiğinizin farkındayız. Dinamik, alanlarında yekin bir akademik kadro ve teknolojik altyapı imkânları ile sizi bu hedefe hazırlamanın ve bu yolda mezun etmenin onurunu yaşamaktayız. “İlk mezunlarım ilk öğrencilerim” sözleriyle mezun öğrencilere veda konuşması yapan Rektör, öğrencileri yetiştiren bugünlere getiren ve bu en özel günlerinde yanlarında olan ailelere teşekkür etti.
Fakülte birincilerine ödül takdimi yapıldı ve birinciler mezuniyet kütüğüne brövelerini çaktılar.
Daha sonra mezunlar sahneye çıkarak diplomalarını fakülte dekanları ve bölüm başkanlarından aldılar. Mezunların anne, baba ve yakınlarına ithafen çekilmiş videoları, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Bütün mezunların sahneye çıkarak kep atması ile muhteşem bir görsel şova dönüşen tören izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Rektör Prof. Dr. Yunus Bekdemir sunucu Ali İhsan Varol’a teşekkür plaketi takdim etti ve program mezuniyet duvarı önünde hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum