Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Canik Başarı Üniversitesi 2015-2016 Güz Yarı Yılı Başarı ödülleri düzenlenen programla sahiplerini buldu

Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu!
04 Mart 2016 - 20:02
Canik Başarı Üniversitesi 2015-2016 Güz Yarı Yılı Başarı ödülleri düzenlenen programla sahiplerini buldu.
Büyük heyecanın yaşandığı gala programında, kurulduğu ilk yılda Samsun Şampiyonu olan Genç basketbol takımı, bölümler arası futbol turnuvası şampiyonu olan Uluslararası Ticaret ve İşletme bölümü ve “Yansımalar” konulu fotoğraf yarışması birincisi Eda Ateş, ödüllerini Başarı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Özkanca’nın elinden aldılar.
Sosyal medya üzerinde yapılan anket sonuçlarına göre Başarı Üniversitesi’nin “en başarılı kulüpleri, en aktif kulübü, sosyal medyayı en iyi kullanan kulüp, en iyi akademik etkinlik, en iyi toplumsal duyarlılık etkinliği dallarında birinciler belirlendi.
Anket sonuçlarına göre; En Başarılı Kulüpler dalında Başgen Kulübü, Psikoloji Kulübü ve Dil Eğitim Sanat ve Kültür Kulübü ödülleri paylaştı.
En aktif kulüp kategorisinde, Psikoloji Kulübü, oyların 36,7 sini alarak birinci oldu.
Sosyal Medyayı En iyi Kullanan kulüp ise Sağlıklı Yaşam Kulübü oldu.
En iyi akademik etkinlik ödülünü Başarı Genetik Kulübü (Baş-gen) Kulübü ile Psikoloji kulübünün ortaklaşa düzenledikleri Biyopsikoloji Münazaraları etkinliği aldı.
Kadına Şiddet konusunda Samsun cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen sokak röportajıyla En iyi farkındalık etkinliği ödülünü Psikoloji kulübü kazandı.
Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan Başarı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Özkanca; “Kulüplerimizin özverili çalışmaları, amatör ruhla nasıl profesyonel işler ortaya çıktığını bizlere gösterdi. Burada ciddi bir çalışma ve emek var. Sizler akademik eğitimin yanı sıra bu etkinlikleri ortaya koymayı başarıyorsunuz bu çok değerli. Hepinizi tebrik ediyorum.” Dedi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
şokhbaer.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum