BAŞA BAŞ BİR MÜCADELE OLDU

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Bu önemli kazandığımız için mutluyuz ”dedi

BAŞA BAŞ BİR MÜCADELE OLDU
04 Aralık 2018 - 13:47
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Bu önemli kazandığımız için mutluyuz ”dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK
Altınordu Belediyespor maçının kolay bir karşılaşma olmadığını hatırlatan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ” Maçın ilk yarısı basa baş mücadele şeklinde geçti Rakibimiz İlk yarıda karşımızda istekli arzulu bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 60’inci dakikasından sonra bulduğumuz gol pozisyonlarını iyi değerlendirtirdik. İlerleyen haftalar içesinde gücümüz daha iyi sahaya yansıtarak galip geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.
BU MAÇI ÖNEMSİYORUZ
İkide iki yaptıklarını belirten Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hasan Şengün,”1074 Çankırıspor maçını önemsiyoruz. Her maça ciddi bir şekilde hazırlanıldığımız gibi hafta sonuna deplasmanda karşılaşacağımız rakibimizin karşına aynı anlayışla hazırlıklarınızı tamamlayıp, galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Çarşambaspor olarak iyi bir kadroya sahibiz. İlk yarıyı hak etiğimiz yerde tamlamayı hedefliyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum