Baruthanespor'dan Samsunspor Alt yapısına 3 Oyuncu!

1985 yılından beri Samsun Amatöründe mücadele eden Baruthanespor Kulübü Samsun futboluna yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor.

Baruthanespor'dan Samsunspor Alt yapısına 3 Oyuncu!
30 Ocak 2024 - 22:34
Baruthanespor Kulübü alt yapıya verdiği değerle yine genç yetenekleri Samsun futboluna katmaya devam ediyor.
2013 doğumlu U10 takımında oynayan Hasan Eren Türkmen, Kerem Sancaktar ve Arda Yaşar’ı alt yapısında yetiştirerek Yılport Samsunspor’un alt yapısına verdi.
Baruthanespor Kulübü Başkanı Kanca Ali lakaplı Ali Öztürk, Bizim işimiz bu. Kısıtlı imkânlarımızla 50 yıldır bu işin içerisindeyim. 39 yıldır da Baruthanespor Kulübü olarak amatörde Samsun futboluna hizmet etmekteyiz. Bizler fakir bir semtin takımı olarak bu günlere geldik. Biz ailece bu işin içerisindeyiz. Eşim ve oğlum da bu kulübe hizmet etmekteler. Şu anda alt yapıda hocalığımız yapan Furkan İlker Baştan da Baruthanespor’da yetişerek Samsunspor ve milli takım formasını giymiştir. Bizim amacımız gençleri yetiştirerek Türk futboluna kazandırmaktır. Biz işimizi severek yapıyoruz dedi.
Baruthanespor Kulübü antrenörü Hakan Öztürk, Babam bu kulübün başkanı, annem yöneticiliğini yaptı. Ben de hem yöneticiliğini yaptım hem de şu anda antrenörlüğünü yapıyorum. Alt yapıya kendi imkânlarımız ölçüsünde değer veren bir kulübüz. U10-U11-U12-U13-U14-U15-U16 ve U18 kategorilerinde mücadele etmekteyiz. Ayrıca Süper Amatör Lig’de de mücadele etmekteyiz. 
Bizim amacımız genç ve yetenekli çocuklarımızı yetiştirip Samsun futboluna ve Samsunsporumuza kazandırmaktır. U10 takımımızda oynayan 3 oyuncumuzu Samsun’un ve Türk futbolunun markası olan Samsunspor’umuza verdik. Hasan Eren Türkmen, Kerem Sancaktar ve Arda Yaşar gibi oyuncularımızı Türk futboluna kazandırmak için Samsunspor’a verdik.
Furkan İlker Baştan Hocam ile birlikte çalışmaktayız. Furkan Hocam da Baruthanespor’da yetişti. Samsunspor’un yıllarca formasını giydi. Aynı zamanda Milli formayı da giyen Furkan Hocam ile iyi bir sinerji yakalamış durumdayız. Başarılarımız devam etmesi için daha çok çalışacağız dedi. 
Nedim Aydın

 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum