Balık Avı Yarışmasında İlk Gün Heyecanı

Karadeniz bölgesinde ilk ve tek olarak organize edilen ‘Fatsa Belediyesi Ödüllü 2. Amatör Olta ile Balık Tutma Yarışması başladı.

Balık Avı Yarışmasında İlk Gün Heyecanı
09 Ekim 2021 - 14:52
Fatsa Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ödüllü balık avı yarışmasında amatör balıkçılar, büyük balığı yakalamak oltasını denize bıraktı.
Yarışmaya Katılım Yoğun
Geçen seneye göre, bu yıl katılımın yoğun olduğu yarışmada, çevre il ve ilçelerden gelen amatör balıkçılar, ödüllü balık avı yarışmasına katılmak için günler öncesinden hazırlığını yaptı. Yarışma alanına erken vakitte gelen amatör balıkçılar, kura çekimin yapılmasının ardından, Fatsa Sahilinde kendileri için belirlenen alanda yerlerini aldı. Olta ile balık tutma yarışmasının startı verilerek balıkçılar oltalarını denize attı.
Heyecanlı Yarışmada Balıkçılar Hünerlerini Sergiliyor
Heyecanlı anlara tanık olunan yarışmada, balıkçılığa gönül veren amatör balıkçılar adeta hünerlerini sergiledi. İlerleyen dakikalarda ilk balıklar oltalara takılmaya başladı. Yarışmacıların yoğun çaba vererek yakaladığı balıklar, Fatsa su ürünleri denetim ekiplerince ölçülerek değerlendirmeye alındı. Üç gün boyunca devam edecek yarışmada dereceye girmek için çaba gösterecek olan balıkçılar büyük balığı yakalamak için pazar günü akşamı saat 18.30’a kadar mücadelesini sürdürecek.
Ödül Töreni 10 Ekim Pazar Akşamı 20.30’da Atatürk Parkı Amfi Tiyatro’da
Son akşam balık ölçümlerinin yapılmasının ardından yarışma, Atatürk Parkı Amfi Tiyatro’da 20.30’da düzenlenecek ödül gecesi ile son bulacak. 
Yarışmada ödül olarak birinciye daiwa caldia kamış ve makine, ikinciye daiwa exceler kamış ve makine ve üçüncüye ise daiwa ninja kamış ve makine verilecek.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum