Balakçı'dan Gazeteci Zerrin'e Basın Teşekkürü!

Bafra’mızın yetiştirdiği, değerli spor insanı, Eski Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Helim Balakçı, Bafralı gazeteci, şair, yazar ve emekli eğitimci Oktay Zerrin'den, sosyal medyadaki bir yorumunda övgü

Balakçı'dan Gazeteci Zerrin'e Basın Teşekkürü!
16 Temmuz 2019 - 18:35
Bafra’mızın yetiştirdiği, değerli spor insanı, Eski Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Helim Balakçı, Bafralı gazeteci, şair, yazar ve emekli eğitimci Oktay Zerrin'den, sosyal medyadaki bir yorumunda övgüyle söz edip, teşekkür etti.
Helim Balakçı; Gazeteci Oktay Zerrin'in Bafra Mevlanaspor Futbol Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Öztürk'ün bir haberine yaptığı yoruma ilaveten şöyle yazdı: "Basınsız bir hayat düşünemiyorum. Onlar bizlerin göz bebekleri; gördüklerini, göremediklerimizi yazı ile veya görsel yayınlıyorlar. Bu kutsal görevi yapanları alkışlıyorum. Bunlardan biri de Oktay Zerrin kardeşimizdir.
Kendilerini kutluyorum" Helim Balakçı
Gazeteci Oktay Zerrin de Helim Balakçı'ya ithâfen yaptığı cevap yorumunda şöyle dedi;
"Sizin gibi bir ömrü Türk Futboluna adamış, büyük emekler sarf etmiş, kaliteli, düzeyli bir spor insanından böyle onore ve teşvik edici güzel ve yapıcı sözler duymak; benim için tarifi mümkünsüz bir sevinç ve mutluluk, onur ve gurur vesilesidir. Değerli Sn. Hocam Helim Balakçı Beyefendi.
İyi ki varsınız efendim. Selamlar, sevgiler, saygılar."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum