Bakan Soylu Muhtarlık Yasası Hakkında Bilgilendirdi

“Türkiye Muhtarları El Ele” projesinin son toplantısı Bursa'da gerçekleşti. Toplantıya konfederasyon yönetiminde yer alan Samsunlu muhtarların da katıldığı toplantıda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhtarlık yasasında yapılacak düzenlemeleri anlattı.

Bakan Soylu Muhtarlık Yasası Hakkında Bilgilendirdi
30 Aralık 2021 - 12:09
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile İçişleri Bakanlığı İller İdaresi ortaklığında yürütülen “Türkiye Muhtarları El Ele” projesinin 8. toplantısı Bursa'da gerçekleşti. Toplantıya konfederasyon yönetiminde yer alan Baruthane Muhtarı Mustafa Öztürk ve Atatepe Muhtarı Hava Rendeci de katıldı.
Bursa programını değerlendiren Samsun İli ve İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı, Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk, ''6 Nisan 1326 itibarıyla Osmanlı’ya başkentlik yapmış 'Osmanlı’nın Ana kucağı' Bursa ilimizde “Türkiye Muhtarları El Ele Hep Birlikte Göreve' projesi İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun katılımıyla sekizinci ayağını tamamladık. Projemizin mimari Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Bekir Aktürk başta olmak üzere bizleri ağırlayan Bursa Valimiz Sayın Yakup Canpolat’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a, Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar'a, Yıldırım Belediyesi Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz'a ve konfederasyonumuzun Marmara Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sayın Ferruh Sevimgil ve tüm yönetimine, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın İdris Aydın, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Burhan Mandacı, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Muhsin Sak, Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Erol Yılmazer'e ve Bursalı muhtarlarımıza ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz. Bursa'yı tanıdık. Sosyal ve kültürel yapısını öğrendik. Üç gün süren programların ikinci gününde muhtarlarla buluşan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, bizlere muhtarlık yasası konusunda yapılacak yeni düzenlemeler hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar adına çok faydalı geçen bir program yapıldı” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum