BAKAN KILIÇ VE VALİ ŞAHİN ASKERLERLE BAYRAMLAŞTI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beraberinde Samsun'un Valisi İbrahim Şahin ile birlikte, Kurban Bayramı nedeniyle asker ve polisleri ziyaret ettiler

BAKAN KILIÇ VE VALİ ŞAHİN ASKERLERLE BAYRAMLAŞTI
26 Eylül 2015 - 15:31
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beraberinde Samsun'un Valisi İbrahim Şahin ile birlikte, Kurban Bayramı nedeniyle asker ve polisleri ziyaret ettiler.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beraberinde Samsun'un Valisi İbrahim Şahin ile birlikte, Kurban Bayramı nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nı ziyaret ederek, burada vatani görevini yapan askerlerin yanı sıra ilimizde görev yapan emniyet mensuplarının bayramını kutladı.

[gallery ids="35264,35265,35266"]
İL JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞI ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beraberinde Vali İbrahim ŞAHİN  ile birlikte, Kurban Bayramı nedeni ile ilk önce  İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ziyaret öncesi İl Jandarma Alay Komutanlığı şeref defterini imzaladı. Ardından Vali ile birlikte vatani görevini yapan askerlerle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.
ÇEVİK KUVVET ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ ZİYARET ETTİLER
İl Jandarma Komutanlığı'ndaki bayramlaşma töreninin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beraberinde Vali İbrahim Şahin ile birlikte, burada ilimizde görev yapan polislerin bayramını kutladı.
GÖREVİNİ YAPAN ASKERLERLE BAYRAMLAŞTILAR
İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı’nı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beraberinde Vali İbrahim Şahin  ile birlikte, burada vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı şeref defterini imzaladı.
BAYRAMLAŞMA PROĞRAMINA PROTOKOLDE KATILDI
Bayramlaşma törenlerine ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Sürmelİ,  İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli. Albay Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG. Albay. Murat Özer ve protokol üyeleri katıldı.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum