Reklam
Reklam
Reklam

Bakan Karaismailoğlu, İlk Uçuşların Yapılacağı İlleri Açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 1 Haziran itibarıyla hava yolunda iç hat uçuşlarının başlayacağını açıkladı.

Reklam
Bakan Karaismailoğlu, İlk Uçuşların Yapılacağı İlleri Açıkladı!
30 Mayıs 2020 - 14:44
Reklam
İlk Uçuşlar Istanbul'dan Ankara, İzmir, Antalya ve Trabzon'a Yapılacak
Karaismailoğlu, havalimanlarına girişten, varış noktalarındaki havalimanlarından çıkışa kadar tüm süreçlerde izolasyona önem verileceğini dile getirdi.
Sertifika programı doğrultusunda fiziki şartların sosyal mesafe kuralına göre yeniden düzenlendiğini vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, salgına karşı özellikle havalimanlarında bütüncül tedbirleri almaya özen gösterdiklerinin altını çizdi. Karaismailoğlu, 1 Haziran’da İstanbul Havalimanı’ndan saat 10.00’da yapılacak seferin yanı sıra saat 14.10’da İzmir’e, 11.15’de Antalya’ya ve 13.00’de Trabzon’a da sefer yapılacağını bildirdi. Bakan Karaismailoğlu, diğer havalimanlarının da uçuşlara kademeli olarak açılacağını kaydetti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Havalimanlarında belirlenecek trafik sayısı kapsamında slot planlamalarını da yaparak havalimanlarında ve uçaklarda sosyal mesafe şartlarını sağlayacağız. Yolcu sirkülasyonunu en uygun düzeyde tutacağız. Tedbiri elden bırakmadan havayolu ulaşımını vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz” diye konuştu.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum