BAFRALILAR ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hakkâri ili Çukurca ilçesi Şentepe bölgesinde EYP’nin imhası esnasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan İstihkâm Astsubay Üstçavuş Tolga Pehlivan için Bafra ilçesi Yıldırım Beyazıt Camii’nde ce

BAFRALILAR ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
07 Nisan 2018 - 20:08
Hakkâri ili Çukurca ilçesi Şentepe bölgesinde EYP’nin imhası esnasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan İstihkâm Astsubay Üstçavuş Tolga Pehlivan için Bafra ilçesi Yıldırım Beyazıt Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
CENAZEYE BÜYÜY KATILIM
Hakkâri Çukurca ilçesi Şentepe bölgesinde EYP’nin imhası esnasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan Samsunlu hemşerimiz İstihkâm Astsubay Üstçavuş Tolga Pehlivan’a, Bafra ilçesi Yıldırım Beyazıt Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Vali Osman Kaymak, Ak Parti Samsun Milletvekillerinden Akif Çağatay Kılıç, Orhan Kırcalı, Hasan Basri Kurt, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli. Albay Ünsal Ağaoğlu, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutan Vekili Sg. Alb. Tayfun Paşaoğlu, askeri, adli ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce vatandaşın katıldı.
ŞEHİDİMİZE SON GÖREV
Kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Ardından şehidimizin cenazesi, askerlerin omuzunda cadde üzerinde bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Bafra Garnizon Şehitliği'ne götürüldü. Burada şehidimiz İstihkâm Astsubay Üstçavuş Tolga Pehlivan’ın naaş-ı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
ŞEHİTLİKTE TÖREN DÜZENLENDİ
Defin töreninin ardından Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin babası Sadık Pehlivan’a ve eşi Sevde Katipoğlu Pehlivan'a öperek teslim etti. Cenaze töreninin ardından Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Vali Osman Kaymak, şehidimizin ailesine ve akrabalarına baş sağlığı dileklerinde bulunarak, acılarını paylaştı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum