Reklam
Reklam
Reklam

Bafra TSO ile Bafra Yargı Akademi Arasında Protokol imzaladı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra Yargı Akademi arasında Oda üyelerinin çocukları ve Oda personel çocuklarına özel indirimi protokolü imzalandı.

Reklam
 Bafra TSO ile Bafra Yargı Akademi Arasında Protokol imzaladı
28 Temmuz 2022 - 12:01
Reklam
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Protokol töreninde yapmış olduğu açıklamada; “Bafra Yargı Akademi ile yapmış olduğumuz protokol neticesinde kurs ve etüt programlarında üyelerimizin çocuklarının yararlanabileceği %15’e kadar indirim sağlamış bulunuyoruz. Yararlanmak isteyen üyelerimize şimdiden hayırlı olsun. Bafra Yargı Akademi’ye Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine sağlamış oldukları indirim için teşekkür ederim” dedi.
Bafra Yargı Akademi Kurum Müdürü Barış Yılmaz “Değişen ve gelişen dünyada nitelikli insan gücüne duyulan ihtiyaç daha da artmaktadır. Nitelikli insanların yetişmesinde eğitim olmazsa olmaz bir gerekliliktir. Bafra ilçemizde eğitimin kalitesini artırmak için Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra Yargı Akademi arasında işbirliği ve indirim protokolü imzalanmıştır. Bu protokol ile Bafra Ticaret ve Sanayi odası çalışanları ve üyelerinin 1. Dereceden yakınlarına YKS (TYT,AYT) DGS ve KPSS kurslarına kayıt yaptıranlara indirim uygulanacaktır” dedi.
Gerçekleştirilen İmza törenine, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Meclis Başkan Yardımcısı Atakan Alaçamlı, Bafra Yargı Akademi Kurum Müdürü Barış Yılmaz, Kurum yöneticileri Ümit Akburu ve Özgür Hamal katılım sağladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum