Reklam
Reklam
Reklam

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Etkili İletişim" Anlatıldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(Bafra TSO) ve Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komitesi ve Disiplin Kurulu Üyelerine; OMÜ İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. M. Nur Erdem tarafından “Etkili İletişim” konulu seminer verildi.

Reklam
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Etkili İletişim" Anlatıldı
25 Mayıs 2023 - 20:25
Reklam
Bafra TSO ile OMÜSEM işbirliğinde gerçekleşen seminerde; Doç. Dr. Erdem, İletişim’in: bilgi, düşünce, tutum ve duyguların bir kişiden veya gruptan ötekine (ya da diğerlerine) özellikle semboller yoluyla iletilmesi olduğunu ifade etti. Görsel iletişim, sözlü iletişim, yazılı iletişim ve görsel – işitsel iletişim konularında katılımcıları bilgilendirdi.
Doç. Dr. M. Nur Erdem; İletişimin tarihsel değişiminden bahsederek; iletişim kavramı, temel öğeler, iletişim türleri, iletişim engelleri, etkili mesaj iletimi, kurum kültürü, kurum kimliği, kurumsal aidiyet, kurumsal imaj konu başlıklarından oluşan sunumunu, güncel yaşamdan örnekler vererek, interaktif şekilde tamamladı.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Meclis Başkanı Hakan Yıldırım;  Meclis, Meslek Komitesi ve Disiplin Kurulu üyelerine katılımlarından dolayı ayrıca Doç. Dr. Erdem’e de sunumu ve anlatımından dolayı teşekkür etti.
Başkan Kocabaş “Yönetici eğitimleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu eğitimin yanı sıra önümüzdeki günlerde üyelerimizden gelen talepler neticesinde, üyelerimize yönelik planladığımız farklı eğitimler düzenleyeceğiz” dedi.  
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum