Bafra Şehit Aileleri Derneğinden 98'inci Mevlit

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenli olarak okutulan Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 98’incisi dernek binasında gerçekl

Bafra Şehit Aileleri Derneğinden 98'inci Mevlit
02 Eylül 2019 - 01:49
Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenli olarak okutulan Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 98’incisi dernek binasında gerçekleştirildi.
Ağustos ayında şehit olan Deniz Er Hüseyin Basdil, Jandarma Komando Er Murat Yıldız, Jandarma Komando Er Fehmi Sevinç, Jandarma Onbaşı Özgün Avcı, Piyade Komando Er Adem Yıldız, Jandarma Uzman Onbaşı Şahan Sezer, Polis Memuru Recep Tokur, Polis Memuru Kemal Kefeli,  Jandarma Uzman Çavuş. Seyfi Gökçe,. Jandarma Komando Er Kamil Kitapçı, Deniz Uzman Çavuş Ahmet Aksu, Piyade. Er Ümit Keskin, Topçu Er Satılmış Çağlıya, Polis Memuru Oktay Uçar, tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhlarına bağışlamak üzere program düzenledi.
DUALARLA ANDILAR
Programa Bafra İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Murat Öner, Türk Eğitim Sen. Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Nazife Soruklu,  Emekliler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Yusuf Çakır,  şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı. Mevlana Cami imamı İsa Kurnaz, Yeni Cami imamı Burhan Uçar, Emekli imam Sefer Toklu, Bafra Kütüphane görevlisi Nami Çelik hocaların okuduğu Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve duanın ardından program yapılan ikramla sona erdi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum