Reklam
Reklam
Reklam

Bafra OSB'nin Elektrik Altyapısında İyileştirme

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Bafra Organize Sanayi Bölge Müdürü Recai Akçer Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Samsun 10.Bölge Müdürü Fikret Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Reklam
Bafra OSB'nin Elektrik Altyapısında İyileştirme
11 Kasım 2022 - 17:30
Reklam
Ziyarette Bafra Organize Sanayi bölgesi elektrik altyapısının iyileştirilmesi konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş yapılan görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada “Bafra Kaymakamımız sayın Cevdet Ertürkmen ile birlikte Bafra Organize Sanayi Bölgemize gelen elektriğin daha etkin ve verimli hale getirilmesi hususunda TEİAŞ Samsun 10.Bölge Müdürü sayın Fikret Şahin ile istişarelerde bulunduk, kendisi Bafra OSB’nin elektrik altyapısında güçlendirme yapılarak daha verimli hale getirileceğini ifade etti. Bafra OSB gelişen ve büyüyen sanayisi ile bölgemize ve ülkemize ekonomik değer katarken, istihdama da önemli katkılar sağlamaktadır” dedi.
Bafra Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen “Bafra Organize Sanayi Bölgesi istihdam ve üretiminin lokomotifidir. Üretim yapabilmek ve katma değer üretebilmek için enerji ciddi önem arz etmektedir. İnşallah bu günkü görüşmemiz neticesinde Bafra OSB’nin önümüzdeki günlerde elektrik altyapısı daha da güçlü hale gelecektir “dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum