Reklam
Reklam
Reklam

Bafra İşitme Engelliler'den Çifte Galibiyet

Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü, mücadele ettiği Erkekler Voleybol 1.Ligi ve Basketbol 1. Liginde çifte galibiyet sevinci yaşadı.

Reklam
Bafra İşitme Engelliler'den Çifte Galibiyet
17 Şubat 2020 - 11:25
Reklam
Bafralı ekip, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen Voleybol 1. Ligi kapsamında Ankara Sincan İşitme Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı müsabakada 3-1 galip gelirken aynı zamanda Bafra’da oynanan basketbol müsabakasında ise İstanbul Anadolu İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü 66-64 mağlup etti.
Ekip adına konuşan kulüp başkanı Bülent Kurtgözlü, “Kulübümüz 29 yıldır işitme engellilerin sportif gelişimlerine katkı sağlayan ve ulusal camiada bir yer edinmiş köklü bir kulüptür. Sayısız milli sporcu yetiştirmiş, ülkemizin uluslararası spor camiasında duyurulmasına destek olmaktadır. Bugün de burada çifte galibiyetin sevincini yaşamaktayız. Hem Ankara’da hem Bafra’da iki ekibimiz de galip geldi. Hedefimiz, mücadele verdiğimiz liglerden lider çıkarak play-off’lara katılmak. Bu çifte galibiyet ise liderliğe giden yolda motivasyonumuza büyük katkı sağlamış oldu. Bizlerden desteğini esirgemeyen Bafra Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç ve İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Aytaç Akın başta olmak üzere tüm destekçilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum