Babalık Platformundan "Baba-Çocuk Şenliği"

Son zamanlarda yaptığı farklı etkinliklerle adından söz ettiren, İlk İş Babalık Platformu babalar günü için güzel bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor

Babalık Platformundan "Baba-Çocuk Şenliği"
07 Haziran 2018 - 18:30
Son zamanlarda yaptığı farklı etkinliklerle adından söz ettiren, İlk İş Babalık Platformu babalar günü için güzel bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.
2017 yılından bu yana farklı etkinliklerle baba ve çocuklarını bir araya getiren İlk İş Babalık Platformu, Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) Baba Destek Programını tamamlayan babalardan oluşuyor. Çocuğun gelişimi ve bakımında babaların rolü ve önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturmayı amaçlayan İlk İş Babalık Platformunun temel amacı “ilgili babalık". Bu kapsamda yaptıkları etkinliklerle baba ve çocuklarının bir arada vakit geçirmeleri amacıyla düzenlenen babalar gününe özel Baba-Çocuk Şenliğinde çocukların babaları ile birlikte katılacağı unutulmaz bir gün geçirmeleri sağlanacak.
Amaç, Geleneksel Hale Getirmek
Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Baba-Çocuk Şenliği 10 Haziran 2018 Pazar Günü saat 14.00’da Batıpark Teleferik Tesislerinin arka kısmında yapılacak. Herkesin davetli olduğu Baba-Çocuk Şenliğinde, babalar ile çocuklarının birlikte zaman geçirmelerine yönelik oyun ve etkinlikler yapılacak. Baba-Çocuk Şenliği Yürütme Komitesinin etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada babanın görevinin sadece çalışmak olmadığını, ev yaşamında ve çocuğunun bakımında babanın anneyle eşit sorumluluk üstlenmesinin çocuğun olumlu yöndeki gelişimi ve aile hayatında oluşacak huzuru olumlu yönde etkilediğini dile getirirken, İlk İş Babalık Platformu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Baba-Çocuk şenliğinin her yıl babalar gününde yapılarak geleneksel hale dönüştürülmesini arzuladıklarını söylediler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum