Babalarımızın Emeği Yarınlar İçin Çok Değerlidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Babalar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Babalarımızın Emeği Yarınlar İçin Çok Değerlidir
20 Haziran 2020 - 13:56
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletimizin en önemli özelliklerinden biri; sevgi ve saygı temelinde yükselen aile birliğine verdiği değerdir. Güçlü aile, güçlü toplumun olmazsa olmazı ve ilk şartıdır. Aileyi oluşturan tüm bireylerin mutluluğu ve huzuru ile sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için hiçbir fedakârlıktan geri durmayan, aile fertlerini güven bağı ile birbirine bağlayan, maddi-manevi her türlü imkânı seferber eden babalarımızın ortaya koyduğu emek yarınlarımız için çok değerlidir.
Bizleri faydalı insanlar olarak yetiştiren, tecrübeleriyle yol gösteren, müşfik ve merhamet sahibi, üzerimizde hakkı bulunan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, onların dualarını almak evlatlar olarak hepimizin birinci vazifesidir. Hayatın her döneminde bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz.
Bu anlamlı gün vesilesiyle, bin bir emekle yetiştirdiği evlatları vatan uğruna şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları başta olmak üzere ülkemiz için hayırlı evlatlar yetiştiren tüm babalarımıza hürmetlerimi iletiyorum. Ebediyete irtihal eden babalarımıza Yüce Mevla’mdan rahmet, hayatta olanlara aileleriyle birlikte sağlık ve huzurla geçecek bereketli bir yaşam diliyorum. Sevgi, saygı ve ilginin babalarımıza sadece bu günde değil, her zaman gösterilmesini dilerken Babalar Gününü en içten duygularımla kutluyorum.”
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum