AZOTÇU'LAR GELENEĞİ BOZMADI!...

Türkiye Gübre Sanayi A

AZOTÇU'LAR GELENEĞİ BOZMADI!...
23 Ağustos 2018 - 19:59
Türkiye Gübre Sanayi A.Ş. kısa adı Azot olan gübre fabrikası çalışanları emekli olduktan sonra sosyal bağlarını hiç koparmamış. Azot fabrikası özelleştikten sonra emekli olan tüm Azot çalışanları bir dernek altında toplanarak sosyal yardımlaşmalarını devam ettiriyorlar.
Azot çalışanları olarak herkesin önemli günlerinde çalışanlar bilgilendiriliyor. Belki de Türkiye’de eşi olmayan bir sosyal yardımlaşmaya devam ediyorlar.
Kurban Bayramı nedeniyle Azot çalışanları her sene olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramının 3. gününde Dernek binasında biraraya gelerek bayramlaştılar.
Azot Mensupları Dernek Başkanı S. Ahmet Çay yaptığı açıklamada; Dernek olarak müdürlerimiz, mühendislerimiz,  memuru ve işçisi ile biraraya gelerek bayramlaştık. Eski günlerimizi yâd ettik. Tüm çalışanlarımızla sohbet muhabbet ve çay içtik. Tüm Azot çalışanlarının ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim. Bayramların birlik beraberlik ve dayanışma günü olduğunu ve katılan tüm çalışanlarımıza bayramlaşmaya katıldıkları için teşekkür ederim dedi.
Başkan Çay konuşmasına, Bizler Azot’lu olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Şehir dışında olmaları nedeniyle eski Genel Müdürlerimizden Ertuğrul Köseli, Ekrem Yılmaz, İrfan Başer, İbrahim Zaralioğlu ve Aytun Emel Başkan S. Ahmet Çay’ı telefonla arayarak tüm çalışan personelin bayramını tebrik ettikten sonra Başkan Çay’a da teşekkür ederek iyi ki varsın Başkan, bizleri bir arada tutuyorsun dediler.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum