AZOT MENSUPLARI İFTARDA BULUŞTU!

Samsun Gübre Sanayi eski adıyla Azot olan işyeri çalışanları emekli olduktan sonra her yıl geleneksel olarak iftar yemeği düzenlemekteler

AZOT MENSUPLARI İFTARDA BULUŞTU!
11 Haziran 2016 - 00:15
Samsun Gübre Sanayi eski adıyla Azot olan işyeri çalışanları emekli olduktan sonra her yıl geleneksel olarak iftar yemeği düzenlemekteler.

[gallery ids="52322,52323,52324"]
Azot Mensupları Derneği tarafından 11.si düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftara ilgi oldukça fazla idi.
Samsun Amisos otelde düzenlenen iftar yemeğine yoğun bir katılımın gerçekleştiğini ifade eden Dernek Başkanı S. Ahmet Çay; Bizler Azot çalışanları olarak özelleşmeden sonra derneğimizin çatısı altında bu tür etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu sene 11. Sini düzenlemiş olduğumuz geleneksel iftar yemeğinde eski Azot çalışanları olarak bir araya geldik. Katılım olarak yoğun bir ilgi vardı.

[gallery ids="52320,52326,52321"]
Emekli olduktan sonra bağlarımızı koparmadık. Azot Mensupları adı altında bir dernek oluşturduk. Bu derneğimizin çatısı altında birleştik. Azot çalışanları olarak düğünlerimizde, cenazelerimizde ve her türlü etkinliklerimizde derneğimiz üye arkadaşlarımıza mesaj çekerek haberdar etmekte. Dolayısıyla her arkadaşımızın durumunu diğer arkadaşlarımıza bildirmekteyiz.
Bu tür Kurumlar özelleştikten sonra çalışanları birbirlerinden koptular. Ama bizler Azot çalışanları olarak amiri ile memuru ile müdürlerimiz ile tıpkı çalıştığımız günlerdeki gibi birbirimizle sürekli görüşmekteyiz. Derneğimizde bayramlarda ve özel günlerde bir araya geliyoruz.
İftar yemeğimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım.
İftar yemeğinde duygularını dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Albayrak, oldukça yoğun bir katılım oldu. Tüm arkadaşlarımızla bir arada olmak çok güzel. Birbirimizi gördük hasret giderdik. Ramazan Ayı’nın bereketi bizleri buluşturdu. Dernek başkanı Sayın S. Ahmet Çaya ve yönetimine bu organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkür ederim.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum