AYNI RENK OLALIM

Amasya Üniversitesi Samsunspor Taraftarları lideri Burak Adıyaman ve arkadaşları tüm taraftarları Karabükspor maçında kırmızı-beyaz giyinmeye davet etti

AYNI RENK OLALIM
21 Ekim 2015 - 20:04
Amasya Üniversitesi Samsunspor Taraftarları lideri Burak Adıyaman ve arkadaşları tüm taraftarları Karabükspor maçında kırmızı-beyaz giyinmeye davet etti. Taraftar lideri Adıyaman, “grup olarak buna büyük önem veriyoruz. Herkesi uyarıyor ve kırmızı-beyaz giymeye davet ediyorum” dedi.

[gallery ids="36586"]
TARAFTARA ÇAĞRI
Burak Adıyaman, gecen hafta son dakika yedikleri golle hem namağlup unvanlarını kaybettiklerini hem de liderliği Elazığspor’a devrettiklerini belirterek, ‘İşin bir başka boyutu ise rakiplerin kazandığı bir haftayı geride bıraktık. Bizim açımızdan Karabük karşılaşması yeniden lige başlama açısından büyük fırsat olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca bu karşılaşmada Taraftarımız başlattığı ve adlandırdığı kırmızı duvar ismiyle Maraton tribününde bütün taraftarlarımızın kırmızı giyinme konusunda kampanyaya grup olarak büyük destek veriyoruz. Samsunspor’a gönül vermiş herkesi hem uyarıyor bu önemli maçımızda kırmızı giyinmeye gayret gösteriyoruz. İster tişört, forma kazak olsun hep birlikte kırmızı olalım’ diyerek Samsunsporlu tüm taraftarları aynı renk olmaya davet etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum