Aydın'dan Misafirlerine Yöresel İkramlar!...

Emekçi dostu Türk-İş 6. Bölge eski Başkanı Adil Aydın’ın ev sahipliğinde her yıl olduğu gibi bu yıl da halkla iç içe birlik beraberlik programı düzenlendi.

Aydın'dan Misafirlerine Yöresel İkramlar!...
15 Kasım 2020 - 19:59 - Güncelleme: 16 Kasım 2020 - 18:12
Programın ev sahibi Türk-İş 6. Bölge eski Başkanı Adil Aydın konuşmasında; Her yıl geleneksel olarak bağ evimde halkla iç içe birlik beraberlik adı altında program düzenlemekteyim. Bu programın amacının dostlukları pekiştirmek, Samsun’un yerel anlamda yöneticileri, muhtarları STK temsilcilerini bir araya getirerek dünden bugüne Samsun’umuzda yaşadığımız günlerimizi hatırlatmak, Samsun’a hizmet anlamında eksiklerimizi konuşmak ve fikirlerimizi birbirimizle paylaşarak Samsun’a hizmet anlamında bir katkı sağlamaktır. Bu anlamda her arkadaşımızın hizmet manasında bir şekilde işin ucundan tutuğunu bu nedenle de tecrübelerinden faydalanarak bunu hizmete dönüştürmektir.
Hazır biraraya gelmişken de biraz stres atmak ve bunu da güzel bir şekilde değerlendirerek konuklarımıza çok güzel yöresel ikramlarda bulunarak onları memnun etmektir. Dostlarımızı memnun edebildiysek bundan mutluluk duyarız dedi.
Aydın konuklarına semaverde çay, közde pişirilmiş süt mısır, suda pişirilmiş süt mısır ikram etti.  Programda dünden bugüne sohbetler yapılarak Samsun’da yaşanan anılar tazelendi. Eski günler yâd edildi.  
  
Türk-İş 6. Bölge eski Başkanı Adil Aydın’ın düzenlediği programa; İlkadım belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum belediye Başkanı Cemil Devesi, Asarcık belediye Başkanı Şerif Kılağuz, SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık, beyazgaste.com Genel Yayın Yönetmeni Nedim Aydın, Gazeteci Bilal Mollahüseyinoğlu, Samsun Ziraat odası Başkanı Hasan Tütüncü, Samsun Muhtarlar derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve Yönetim Kurulu, Atakum Muhtarlar derneği Başkanı Zeki Topsakal ve Yönetim Kurulu, Denizevleri muhtarı Dursun Yiğit, Bafra Muhtarlarından Yağmurca muhtarı Salih Polat, Çetinkaya muhtarı Ahmet Karakoç, Hıdırellez muhtarı Erdoğan Bölük, Yörgüç muhtarı Hasan Sezer, Dereli muhtarı Cevdet Karakoç, Çetinkaya Ak Parti belde başkanı Vedat Uluışık ve meclis üyeleri ile esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
beyazgaste.com

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum