Avcı'nın projeleri Samsun'u harekete geçirecek...

MHP'de Cumartesi günü yapılacak olan İl Kongresi öncesinde ilçe ziyaretlerini tamamlayan Avcı, teşkilat mensuplarından tam destek aldı

Avcı'nın projeleri Samsun'u harekete geçirecek...
20 Şubat 2015 - 00:49
MHP'de Cumartesi günü yapılacak olan İl Kongresi öncesinde ilçe ziyaretlerini tamamlayan Avcı, teşkilat mensuplarından tam destek aldı. Hazırladığı projeler ile MHP'yi Samsun'da 1. parti yapacaklarını ifade eden Avcı, projeleri hakkında bilgiler verdi.

MHP Samsun İl Başkan adayı Erkan Avcı, "Polemiklerle değil projeler ile yönetmek için geliyoruz" dedi. Avcı, şöyle konuştu; "Öncelikle Samsun'da partimizin küskün ve kırgın olan dava arkadaşlarımızı tek tek ziyaret ederek onların gönlünü alacak ve kutuplaştıran siyasete son vereceğiz. Milliyetçi hareketi Samsun'da iktidar yapmak için göreve talip olduk. Bu amaç doğrultusunda hazırladığımız projeler ile ben ve ekibim üzerimize ne düşüyorsa sonuna kadar mücadele vereceğiz."

İLÇE TEŞKİLATLARI ARASI BİLGİ AĞI PROJESİ

Avcı; "Partimizin il başkanlığı başta olmak üzere 17 ilçe başkanlığımız arasında ileri teknolojiyi kullanarak ortak bilgi havuzu kuracağız. Bu sayede ilçe yönetimlerimiz ile aramızda sürekli bilgi akışı olacak ve 'Söz uçar yazı kalır' sözüne binayen bütün görüşmelerimiz resmi ve prosüdürlere uygun olarak işleme alınacaktır. İlçe yönetimlerimiz ile görüntülü görüşme, dosya alışverişi, yazılı görüşme, anlık mesajlaşma, istişare edilebilecek konumlar ve bilgi akışı sağlanmış olacaktır. Günümüz ileri teknoloji kullanma dönemidir ve artık bu imkanları kullanma dönemi gelmiştir" dedi.

DİJİTAL ARŞİVLEME SİSTEMİ PROJESİ

Kurumların, iş verimliliğini arttırabilmek için doğru bilgiye doğru zamanda ulaşması gerektiğinin altını çizen Avcı, "Bu nedenle kurumlar dijital arşiv sistemini kullanarak istediği verileri en hızlı şekilde ulaşabilmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı'ndaki seçim sonrası değişikliklerde en büyük problem bir sonraki döneme mevcut bilgilerin ve arşivlerin sağlıklı saklanamamasından dolayı her zaman veri kaybımız olmuştur. Bu sistem ile birlikte verilerimiz sağlıklı güvenilir ve sürdürülebilir bir ortamda saklanacak ve nesiller boyu bir bilgi birikimi sağlanacaktır" diye konuştu.

AKILLI PARTİ SİSTEMİ PROJESİ

Günümüzde artık her evde internet kullanıldığına dikkat çeken Avcı, "İnternet üzerinden tüm üyelerimiz ile aramızda kurulacak olan 'Akıllı Parti Sistemi' ile üyelerimizin tüm teşkilat haberlerinden anında ve gerçekçi olarak direk il başkanlığımızdan gönderilecek ve üyelerimizin hem cep telefonlarına hemde evde ki bilgisayarların ekranında anında görünecektir. Üyelerimiz isterler ise bu haber ve duyurulara yorum ekleyebilecek, isterlerse sosyal platformlarda paylaşımda bulunabilecekler. Ayrıca fikir ve düşüncelerini direkt parti başkanlığımıza gönderebilecekler. İnternet ve teknolojiyi en üst düzeyde kullanmayı hedefliyoruz." dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum