Atatürk Ortaokulu Şampiyon

Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, "İlçemizde düzenlemiş olduğumuz 29 Ekim Cumhuriyet kupası futbol turnuvasında oynan müsabakalar sonucunda Atatürk Ortaokulu şampiyon oldu” dedi.

Atatürk Ortaokulu Şampiyon
09 Kasım 2019 - 14:53
AMACIMIZ SPORUN ALT YAPISINI OLUŞTURMAK
Milli Mücadelenin 100’üncü yılında ilçemizdeki çocuklarımız arasında dostluğu geliştirmek, amacıyla futbol turnuvası düzenlediklerini vurgulayan Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, "Spor altyapısını hazırlamak ve fair-play aşılamak adına düzenlediğimiz 2008-2009 doğumlu öğrencilerimizin mücadele ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası sona erdi" diye konuştu.
İLÇEMİZDE MÜSABAKALAR CENTİLMENCE GEÇTİ
13 okuldan toplam 160 sporcunun katıldığını ifade eden Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın,"23 maçın oynandığı turnuvada final maçında Cemil Meriç Ortaokulu'nu yenen Atatürk Ortaokulu Çarşamba ilçesi şampiyon oldu. Centilmence müsabakalar sunucunda emeği geçenlere ilçe müdürü olarak teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
DERECEYE GİREN OKULLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI
Turnuvada dereceye giren Atatürk Ortaokulu, .Cemil Meriç Ortaokulu, Gökçe Çakmak Ortaokulu ve Anafartalar Ortaokulu’na ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz İlkay Aydın takdim etti.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum