Atatürk Bulvarı'nda Asfalt Çalışmaları Başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, TEKNOFEST öncesinde Karayolları Kavşağı ile Belediye Evleri Kavşağı arasındaki 18 kilometrelik Atatürk Bulvarında asfalt yenileme çalışması yapıyor.

Atatürk Bulvarı'nda Asfalt Çalışmaları Başladı
06 Temmuz 2022 - 23:55
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “TEKNOFEST’e kadar Atatürk Bulvarı’ndaki çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.
TEKNOFEST öncesi şehrin doğusundan batısına iç kesiminden kıyı bölgesine kadar her alanda 7/24 çalışan Büyükşehir Belediyesi, Samsun’u adeta şantiyeye çevirdi. Altyapıdan üst yapı yatırımlarına kadar birçok alanda projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, yolları da bakıma aldı. Samsun’un araç trafiği yoğunluğu bakımından en işlek bölgelerinden Atatürk Bulvarı’nda yenile çalışması başlatan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü Kavşağı ile Belediye Evleri Kavşağı arası her iki yönde toplam 18 kilometrelik güzergâhta asfalt yenileme çalışmaları öncesinde asfalt kazıma işlemine başlayan ekipler, TEKNOFEST’e kadar tüm güzergahı yenileyecek.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tüm birimlerimizle şehrimizi geleceğe taşıma noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Atatürk Bulvarında 18 kilometrelik güzergâhta da asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz. Kısa süre içerisinde buradaki tüm işlemlerimizi tamamlanmış olacağız. Bu süreçte, bozulan, hasar gören tüm yollarımızı bakıma alacağız” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum