Reklam
Reklam
Reklam

Atanan İlçe Başkanları Güç Kazandırmaz Güç Kaybettirir!

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, AK Parti Samsun ilçe teşkilatlarına atanan başkanların AK Parti’ye güç kaybettireceğini öne sürerek, “AK Parti ilçe başkanlıklarına, mevcut AK Parti teşkilatları dışından yapılacak atamalar davaya güç kazandırır” dedi.

Reklam
Atanan İlçe Başkanları Güç Kazandırmaz Güç Kaybettirir!
31 Ocak 2020 - 16:44
Reklam
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, şöyle devam etti;
Doğru Bulmuyorum
AK Parti kongre süreci devam ederken, alelacele  AK Parti ilçe başkanlıklarına yapılan atamaları doğru bulmuyorum.
AK Parti il başkan adayı belirlenmeli, belirlenen AK Parti il başkanının,  kendi çalışma ekibini oluşturmasının önü açılmalıdır.
Yeni belirlenen AK Parti il başkan adayı, çalışma arkadaşlarını mevcut teşkilatlar dışından, her kesimden insanlardan, mazisi ve kariyeri düzgün yeni isimlerle,  AK Parti davasına güç kazandırmalı.
Mevcut teşkilatların yetersizliği, AK Parti davasına güç kaybettirdiği için, AK Parti kongre kararı almıştır.
AK Parti teşkilatları yeni ve mazisi temiz, mesleğinde başarılı, makam, mevki ve çıkar beklentisi olmayan, kul hakkından korkan, AK Parti davasına, ümmet davası bilinci ve düşüncesi ile sahip çıkacak, üreten ve yapıcı insanlarla gücüne güç katacaktır.
Sayın cumhurbaşkanımızın hayalindeki AK Parti teşkilatlarını oluşturmak,  her AK Partilinin öncelikli görevi olmalıdır.
2017 yılından bu güne kadar hep bu konuları dikkate getirmemize rağmen, AK Parti davasını menfaat ve çıkarları doğrultusunda hovardaca harcayan mevcutların elinden AK Parti kurtarılmalıdır. 
AK Parti davasına gerçekten değer katacak insanlara,  AK Parti teşkilatları teslim edilmelidir.
Kendisine bile faydası olmayan, yağcı, yalaka, çıkar ve menfaat peşinde koşan kenelerle bu kutsal dava amacına ulaşamaz.
AK Parti davası milletin davasıdır. Milletin davasını,  lütfen,  millete teslim ediniz. Millet adına karar vermekten vazgeçin. Sizler böyle yaptıkça AK Parti sürekli kaybedecektir.
2023 hayalimize çok az bir süre kaldı. Bu süreyi çok iyi kullanmak zorundayız. Bu süreci çok iyi ve başarılı götüremez isek, 2023 yalnız AK Partiye değil, bütün türk milletine hayal olacaktır.
Herkes aklını başına alsın. Herkes çok iyi düşünsün. Herkes eteğindeki taşı döksün.
Ak Parti Düşerse Kudüs Düşer
AK Parti düşerse, Türkiye düşer. AK Parti düşerse Kudüs düşer. AK Parti düşerse İslam ümmetinin umudu sona erer.
AK Parti ve sayın cumhurbaşkanımız ümmetin tek umududur. Seversiniz. Sevmezsiniz. Gerçek budur.
İçeride CHP, HDP, İYİ PARTİ, FETO, PKK, PYD vs. Dur durak bilmiyor
Dışarıda, ABD, İsrail, AB devletleri ve onların maşaları sözde Müslüman Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Suriye, İran, Rusya, Ermenistan hiç durmuyor.
Bu kadar büyük ve apansız düşmana karşı biz milleti olarak, AK Parti cenabı olarak bir liderimize, reisimize. Sayın cumhurbaşkanımıza sahip çıkamazsak, onun davasını yüceltemezsek bizlere yazıklar olsun.
Bunca dert ve sıkıntıya rağmen,  hala AK Parti davası üzerinden nemalanan veya nemalanmaya çalışan kenelerin Allah belasını versin.
Bizler Boşuna Yola Çıkmadık
Bizler AK Parti davasının gerçek sahipleriyiz. Ne davamızı, ne de  liderimizi sizlere harcatmamak için, AK Parti Samsun il başkanlığına talip olduk.
Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İnşallah
Bizlere inanan, güvenen ve AK Parti davasına gönülden hizmet etmek isteyen kardeşlerimizin bir kez daha desteklerini bekliyoruz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum