Atakum'un hedefi büyük...

İşitme Engelliler Basketbol Liginin iddialı takımlarından Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımının hedefi, Türkiye şampiyonu olmayı hedefi Türkiye Şampiyonu olmak

Atakum'un hedefi büyük...
29 Kasım 2015 - 19:03
İşitme Engelliler Basketbol Liginin iddialı takımlarından Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımının hedefi, Türkiye şampiyonu olmayı hedefi Türkiye Şampiyonu olmak.

[gallery ids="39325"]
Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübünün, İşitme Engelliler Basketbol Liginde mücadele ederek Samsun’u temsil edecek olan basketbol takımı, hazırlıklarını son hızla sürdürüyor. Farklı branşlarda 70 sporcuyla hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Tugay Kurtgözlü, özellikle basketbol takımıyla ciddi başarılar beklediklerini ifade etti.
Antrenmanların sürdüğünü ve hırslı bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Başkan Kurtgözlü, “İşitme engelliler branşlarının tümünde mücadele edeceğiz. Türkiye ve dünya şampiyonluklarına kesin gözüyle baktığımız branşlarımızın yanı sıra basketbolda da çok iddialıyız. Önce bölgemizden şampiyon çıkıp, ardından da Türkiye şampiyonu olmayı hedefliyoruz. Olimpiyatlarda da basketbol takımımızdan sporcuların yer alacağına inanıyoruz” dedi.
Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübünün büyük başarıla imza atacağını kaydeden kulüp yöneticisi ve Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şentürk, “Voleybol, atıcılık, güreş, satranç, judo, yüzme ve basketbol branşlarında işitme engelliler sporuna damga vuracak sporcularımız var. Atakum adını bu anlamda altın harflerle işitme engelli spor branşlarına yazdıracağına inandığımız sporcularımız her zaman arkasındayız. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın spora ve sporcuya verdiği büyük önem ve desteği Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları hissediyor ve kazanacakları madalyalar ile Başkan Taşçı’ya mutluluk yaşatmayı hedefliyor” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum