Atakum, Yine Farkını Gösterdi

Atakum Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği Cumhuriyet Yürüyüşü’nde, farkını yeniden gösterdi. Samsun’un akın ettiği yürüyüşte yurttaşlar, tek ses “Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

Atakum, Yine Farkını Gösterdi
30 Ekim 2023 - 19:21
Atakum Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılına özel üst üste gerçekleştirdiği önemli organizasyonlarla kente yine bayram coşkusu yaşattı. Önce araç konvoyu ardından Cumhuriyet Yürüyüşü ile 100. yıl sevinci Atakum sokaklarına taştı.
Cumhuriyet Sevdalıları Yürüdü
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile Av. Gülay Deveci’nin de korteje eşlik ettiği yürüyüşte, kentin dört bir yanından Atakum’a akın eden yurttaşlar cumhuriyete sahip çıktı. 7’den 70’e cumhuriyet sevdalısı yurttaş ellerinde bayraklar, dillerinde marşlarla bayramlarını gururla kutladı. Rengârenk görüntülerin yaşandığı ve binlerce insanın katıldığı yürüyüşte adeta bayrak denizi oluştu. Atakum Belediyesi önünden başlayan ve Atakum Kent Meydanı’nda sona eren yürüyüşe, Atakum’un gururu ve Türkiye’nin sayılı kadın bandolarından Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Cumhuriyet Kadınları Bandosu damgasını vurdu. Ritimleriyle bayram coşkusuna renk katan Cumhuriyet Kadınları, uzun süre alkışlandı. Birçok Atakumlu da pencerelerinden ve balkonlarından bayraklarıyla yürüyüşe destek verdi. Yürüyüş bitiminde DJ İnanç Seven’in şarkılarıyla ve Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Cumhuriyet Kadınları Bandosu’nun muhteşem performansıyla kutlama devam etti. Atatürk’ün Cumhuriyeti’ni Yaşatacağız
Atakum Kent Meydanı’nda coşkuyla bayramını kutlayan yurttaşlara seslenen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Cumhuriyetin ilk adımlarının atıldığı Samsun’da, Samsunlular olarak büyük bir onur ve gururla cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Cumhuriyete karşı bir alternatif düşünenler, cumhuriyetin yarınlarını hesap edenler; içeriden ve dışarıdan herkes Samsun’a, Anadolu’ya, İzmir’e baksın. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla herkes büyük bir coşkuyla bayramını kutluyor. Cumhuriyeti her gün biraz daha yücelterek, içselleştirerek, çağdaşlaştırarak Atatürk’ün Cumhuriyeti’ni yaşatacağız. Sonsuza dek cumhuriyetin başını dik tutacağız.






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum