Atakum Şehir Platformundan örnek proje!

Atakum Şehir Platformu üyeleri, bayramlık kıyafet ve ayakkabılarını ulaştırdıkları çocuklara, "Bu hediye sana, paketin üzerinde adı yazan şehidimizin armağanıdır" diyerek teslim ediyor.

Atakum Şehir Platformundan örnek proje!
02 Mayıs 2021 - 15:54
1555 çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Erbil, "Hem şehitlerimiz anılsın, hem de çocuklarımızın yüzü gülsün istiyoruz" dedi.
Samsun'un Atakum İlçesinde faaliyet gösteren ve kültürel çalışmalarının yanı sıra sosyal projeleriyle dikkat çeken Atakum Şehir Platformu, ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirdikleri erzak dağıtımlarının ardından, örnek bir projeye daha başladı. Atakum İlçesinde geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı için 1555 çocuğa bayramlık kıyafet ve ayakkabı ulaştıran Atakum Şehir Platformu üyeleri, bu bayramda da aynı rakama ulaşmak için çalışıyor, ancak bu kez duygulandıran bir sistemle hareket ediyor. Platform üyeleri, çocuklara hediye paketlerini, her birinin üzerinde bir Samsun şehidinin adının yazdığı çantalarla ulaştırıyor.
Samsunlu Şehitlerden, Çocuklara Bayramlık...
Samsunlu şehitlerin unutulmaması ve yeni nesillerin de kahramanlarını tanıması için, bu yıl bayramlık kıyafet ve ayakkabı kampanyasının formatını değiştirdiklerini söyleyen Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil, "Pandemi başladığı günden bu yana farklı çalışmalarla 10 bin aileye ulaştık. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz bayramlık kıyafet ve ayakkabı kampanyasında 1555 çocuğa ulaşmıştık. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz kampanya kapsamında hazırlanan paketlerimizin her birinin üzerine, bir Samsunlu şehidimizin adını yazdık. Kapılarına gittiğimiz çocuklarımıza, kıyafetlerini teslim ediyor ve bu hediyeyi onlara paketlerinin üstünde yazan şehidimizin gönderdiğini söylüyoruz. Üçer kişiden oluşan beş kişilik ekibimizle, ilk bir kaç günde 300 çocuğumuza ulaştık. Hedefimiz bu rakamı yine 1555'e ulaştırmak" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum