Atakum Mimar Sinan'dan örnek davranış

Atakum Mimar Sinan İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri, şehitlerimiz için “Bir Okul, Bir Aile” projesini hazırlayarak hayata geçirdiler

Atakum Mimar Sinan'dan örnek davranış
12 Mart 2018 - 16:55
Atakum Mimar Sinan İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri, şehitlerimiz için “Bir Okul, Bir Aile” projesini hazırlayarak hayata geçirdiler.
Hazırlamış oldukları “Bir Okul, Bir proje” kapsamında öğrencilerin evlerinden getirdikleri kitaplar ile 2000 kitaplık bir kitap fuarı oluşturuldu. Okul bünyesinde 3 gün boyunca açık olan kitap fuarının tüm geliri ‘’Mehmetçik Vakfına’’ bağışlandı. Bu anlamda Öğretmenler-Veliler ve öğrenciler tüm kitapları alarak gerekli duyarlılığı gösterdiler. Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Acar’da fuara gelerek desteklerini esirgemediler.
Proje kapsamında gerek kitap sevgisini aşılamak, gerek birlik beraberlik oluşturmak, gerekse milli ve manevi değerleri paylaşmak açısından öğrenciler için son derece faydalı olmuştur.
Projeye katılanlar bu kutsal vatan için canlarını bir an bile düşünmeden veren şehitlerimize vefa borcunu böylece ödemek istediklerini belirttiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum