Atakum, Emekli Dostu Kent Olacak!

Zafer Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, Atakum'un emekli dostu bir kent olacağını ifade ederek, İktidar ve sarı muhalefet belediyeleri gibi sığınmacı ve kaçaklara değil, Türk milletinin emektar yaşlı ve emeklilerinin zorunlu ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Atakum, Emekli Dostu Kent Olacak!
19 Mart 2024 - 16:24
Emeklilerimizin, kendi maaşlarını ise sosyal ihtiyaçları için kullanılmasını sağlamayı planlıyoruz dedi.
Zafer Partisi (ZP) Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan ve ZP Atakum İlçe Başkanı ile beraberindekiler, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Tugay Başsan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası'nda gerçekleşen ziyarette, emeklilere yönelik sosyal belediyecilik projelerini paylaştı.
Atakum'u emekli dostu kent yapacaklarını ifade eden Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, "Atakum'da genç nüfusun yanı sıra emekli ve yaşlı vatandaş sayımız oldukça fazla. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır.'. Emeklilerimize göstereceğimiz saygı, sunacağımız her imkân, alacağımız her teşekkür aslında güçlü geleceğimiz için bir yapı taşıdır" dedi
Bazı Partiler Emeklileri Suistimal Ediyor
Tugay Başsan, emeklilerin yaşadığı ekonomik sorunların bazı partiler tarafından suistimal edildiğini belirterek, "İktidarın yönetimsel beceriksizliği yüzünden yaşanan ekonomik krizde en mağdur olan kesimlerden biri de emeklilerdir. Bu ekonomik çöküşten sorumlu iktidar ve ona sözde muhalefet yapan bazı partiler, emeklilerin sorunlarını çözmek yerine sadaka vaat etmektedir. Emekliler, seçim öncesi siyasetçilerin lütfettiği miktarlarda yardım vaadi duymak istemiyor. Sorunlarına kökten çözüm istiyor" diye konuştu.
Emekli Vatandaşlar El Üstünde Tutulacak
Atakum'da yaşlı ve emekli vatandaşların el üstünde tutulacağını dile getiren Tugay Başsan, "Yerel yönetimler, merkezi hükümet sorumluluğundaki sorunları çözemez ama yaşlı ve emeklilerimizin giderlerini azaltmak için projeler hayata geçirebilir. Atakum'da Zafer Partisi kazandığında iktidar ve sarı muhalefet belediyeleri gibi sığınmacı ve kaçaklara değil, Türk milletinin emektar yaşlı ve emeklilerinin zorunlu ihtiyaçlarını karşılayacak. Emeklilerimizin, kendi maaşlarını sosyal ihtiyaçları için kullanılmasını sağlamayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Samsun Şube Başkanı İbrahim Gür, Zafer Partisi'ne nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, "Yerel ve genel siyasetten beklentilerinin emeklilerin kronikleşen problemlerine çözüm üretmeleri" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum