Atakum'da İyi Parti Meclis Üyesi Adayları Ak Partiye Geçti

İyi Parti Atakum Meclis Üyesi Adayı Ahmet Sait Uslu ve 45 kişilik ekibi İYİ partiden istifa ederek AK Partiye Katıldığını ve Özlem Maraş’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Atakum'da İyi Parti Meclis Üyesi Adayları Ak Partiye Geçti
21 Mart 2024 - 11:27
İYİ Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı iken, İYİ Partiden istifa ederek AK Parti’ye geçen Ahmet Sait Uslu ve beraberindeki 45 kişilik ekibi AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş ile buluştu.
Açıklamasında Atakum’un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü olmadığına değinen Uslu, Fen İşleri Müdürlüğünün birçok aracının arızalı olduğunu, hizmet veremez duruma geldiğini ve sosyal tesislerin birer birer kapatıldığını belirtti. Bundan sonraki süreçte Cumhur İttifakı’nın yanında olacaklarını belirten Uslu, alkışlar eşliğinde mikrofonu Özlem Maraş’a devretti.

Atakum için çok çalışacaklarını ve Atakum’u hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturacaklarını belirten Maraş, Atakum için planladıkları projeleri anlattı.
Program sonunda katılımcılara rozetlerini takan Özlem Maraş, tüm katılımcıları tebrik etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.      
      

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum