Atakum Belediyesi'nden Usulsüz Ek Gelir

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Atakum Belediyesinin usulsüz ek gelir sağladığını gözler önüne serdi.

Atakum Belediyesi'nden Usulsüz Ek Gelir
05 Ağustos 2021 - 19:42
Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Atakum belediyesinin usulsüz olarak kazanç sağladığını belgeleri ile gözler önüne serdi. Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi; “Atakum Belediyesi Atakumlu vatandaşlarından vergi olarak aldığı ödemelerin üzerine 5 TL. eklese ( ufak rakam olduğu için kimse önemsemez) bakın ne kadar usulsüz gelir elde etmiş olur. Atakumlular olarak dikkat etmek gerekmektedir” sözlerini kullandı.
Hakkaniyetli Yönetim İstiyoruz
Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman facebook hesabından yaptığı açıklamada hakkaniyetli bir Atakum için hep beraberiz ifadelerini kullandı. Serdar Yaman açıklamalarına şöyle devam etti; “Atakum’da ikamet eden bir arkadaşım belediyeye vergi taksidi ödemeye gidiyor ve normalde ödemesi gereken 280 TL. olan borcu 285 TL. olarak ödüyor. Bununla alakalı olarak nedenini sorduğunda bozuk paramız yok ondan cevabını alıyor. Ve bu durumu belgeleri ile soyal medyasında paylaşıyor. Bende bir hesaplama yaptım ve Atakum’da ikamet edenlerin yarısının bu duruma maruz kalması durumunda yaklaşık 600 bin TL. kayıt dışı para elde etmiş oluyorlar. Biz Atakum'da hakkaniyetli ve vicdanlı bir yönetim istiyoruz” dedi.
Amacımız Muhalefet Yapmak Değil
Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın sonunda amaçlarının muhalefet yapmak değil hakkaniyetli ve düzgün bir yönetim için uyarılar yapmak olduğunu dile getirdi.
Haber: Talat TOSUN
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum