Reklam
Reklam
Reklam

Atakum Belediyesi'nden Mobil Vezneler

Atakum Belediyesi, koronavirüs sürecinde Atakumluların belediyeye gelmeden hizmet alması için bir yeniliği daha hayata geçirdi. 'e-belediyecilik’te atılan adımların yanı sıra, Atakum genelinde kurulan 6 mobil noktada yurttaşlar vergi ödeme işlemlerini gerçekleştirmeye başladı.

Reklam
Atakum Belediyesi'nden Mobil Vezneler
14 Mayıs 2020 - 15:04
Reklam
Atakum Belediyesi, koronavirüs sürecinde vatandaşların kalabalık ortamlara girmesinin önüne geçmek için sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek kentin 6 farklı bölgesine 'Mobil Ödeme Noktası' kurdu. Yurttaşlar, belediye hizmet binasına gitmeden mobil noktalarda ilan reklam vergisi, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi işlemlerini gerçekleştirebiliyor.
İşlemlerde Kolaylık
Atakum Belediyesi resmi internet sitesini kullanarak birçok işlemi yapabilen ve belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden de taleplerini bildiren vatandaşlar şimdi de Atakum'un 6 farklı noktasına kurulan 'Mobil Ödeme Noktalarında işlemlerini gerçekleştirebilecek. Atakum Belediyesi Hizmet Binası önü, Türk-İş Ömer Halisdemir Parkı, Atakum Belediyespor Stadyumu önü, Atakent mevki, Atakum Belediyesi Çatalçam Şantiyesi ve Esenevler Mahallesi Muhtarlığı noktalarında kurulan mobil ödeme noktaları, yurttaşların vergi döneminde Atakum Belediyesi Hizmet Binası'na gelmeden, koronavirüs nedeniyle özen gösterilen sosyal mesafe kurallarına uyarak işlemlerini yapabilmesi için kurulan mobil noktalar hafta içi her gün 09.00-16.30 saatleri arasında hizmet verecek.
Sosyal Mesafeye Dikkat
Mobil noktalarının hizmete açılmasıyla birlikte, Atakumlular işlemlerini gerçekleştirmek için ödeme noktalarına ilgi gösterdi. Belediye ekipleri, vatandaşların kuyruk esnasında sosyal mesafe kurallarını uymaları için ödeme noktasının çevresine ve yerlere sosyal mesafe çizgileri yapıştırdı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum