Atakum Belediye Başkanı ve Kadın koordinasyon ve hizmet Merkezinden NADEP'e ziyaret.

Taşçı’dan LOSEV’e ziyaret Atakum Belediye Başkanı ve Kadın koordinasyon ve hizmet Merkezinden NADEP'e ziyaret

Atakum Belediye Başkanı ve Kadın koordinasyon ve hizmet Merkezinden NADEP'e ziyaret.
07 Kasım 2014 - 22:53
Taşçı’dan LOSEV’e ziyaret

Atakum Belediye Başkanı ve Kadın koordinasyon ve hizmet Merkezinden NADEP'e ziyaret.

Lösemili çocuklar haftası nedeni ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Kadın Koordinasyon ve hizmet Merkezi üyeleri Nakil destek projesi kapsamında hazırlanan konukevine bir ziyarette bulundular.

Lösam Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Taşçı beraberindeki heyetle birlikte ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Değişik il ve ilçelerden ilik nakli için gelen ailelerin konakladığı merkezde şu an 9 ailenin kaldığını belirten Lösam Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak " yapmış oldukları ziyaretten dolayı Başkanımıza ve Kadın Koordinasyon Merkezi üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı çocuklar geleceğimizdir. Şuan tedavi sürecinde olan yavrularımızın biran önce sağlığına kavuşmasını yürekten diliyoruz. Ailelerine bu büyük mücadele de sabırlı ve moralli olmalarını tavsiye ediyoruz. Belediyemiz tarafından lösam'a bağışlanan bu merkezimizin her türlü ihtiyacının giderilmesi noktasında hazır bulunduğumuzu ifade etmek isterim, yeterki çocuklarımız mutlu olsun ve sağlıklı bir şekilde evlerine dönsünler" dedi.

Aileler ise ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ederek "yalnız olmadığımızı bilmek bize güç veriyor. Bu vesile ile Başkanımıza ve dernek yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dediler.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı çocuklara hediyeler vererek bir süre sohbet etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum