Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın her Çarşamba günü düzenlediği ve halk tarafından büyük ilgi gören "Halk Günleri" devam ediyor.

Halk Gününe İlgi Günden Güne Büyüyor Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın her Çarşamba günü düzenlediği ve halk tarafından büyük ilgi gören "Halk Günleri" devam ediyor

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın her Çarşamba günü düzenlediği ve halk tarafından büyük ilgi gören "Halk Günleri" devam ediyor.
06 Ağustos 2014 - 20:50
Halk Gününe İlgi Günden Güne Büyüyor

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın her Çarşamba günü düzenlediği ve halk tarafından büyük ilgi gören "Halk Günleri" devam ediyor. Kendisini ziyarete gelenlerin dert ve isteklerini dinleyen Başkan Taşçı, "Halkımızı dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak, onları mutlu etmek benim görevim. Bu görevimi severek ve isteyerek, layığı ile yapmaya çalışıyorum" dedi.

Her yaştan ve kesimden insanın günden güne daha çok ilgi gösterdiği halk günlerinin dost toplantıları şeklinde geçtiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum’un dört bir yanından gelen halkımızla bir arada oluyor, sohbet edip, dertleşiyoruz. Elimizden geldiğince, imkânlarımız ölçüsünde istek ve sorunlarına çözüm bulmaya, dertlerine deva olmaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu, bir önceki hafta gelenin, bir sonraki hafta teşekkür etmeye gelmesinden anlayabiliyoruz. Halka hizmeti çözüm odaklı yapıyoruz. Bizi ziyarete gelen halkımızın buradan mutlu ve umutlu ayrılmaları beni son derece memnun ediyor"  diye konuştu.

PAZARCILAR DA ZİYARET ETTİ

Başkan Taşçı'nın ziyaretçileri arasında yer alan "Salı Pazarı Esnafı", pazaryerinin kaldırılmaması yönünde talepte bulunurlarken, Başkan Taşçı, "Şu an raylı sistemin altındasınız. Gelecek haftadan itibaren ise üstünde olacaksınız. Sizin açınızdan hiç bir şey değişmeyecek. Hiç bir hak kaybına uğramayacaksınız. Buna söz veriyorum. Sizin aynı caddenin üstüne taşınmanız servis yolundaki trafiği rahatlayacak, olumsuzlukları önleyecektir. Ayrıca, ben, size bu bölgede kapalı pazaryeri yapma sözü veriyorum. Bunu bir sene içinde hayata geçirerek, sizi ve buraya pazar ihtiyaçlarını görmeye gelen halkımızı tozdan, çamurdan, güneşten, yağmurdan kurtaracağım" müjdesini verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum