AŞKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlk kafileyle 1950 yılında giden ve Kunuri Muhaberesi’ne de katılan Kore Gazisi Temel Koç (87) için, Samsun'un  Bafra ilçesindeki Koşu Mahallesi  Merkez Cami’de cenaze töreni düzenlendi

AŞKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
27 Ekim 2015 - 22:28
İlk kafileyle 1950 yılında giden ve Kunuri Muhaberesi’ne de katılan Kore Gazisi Temel Koç (87) için, Samsun'un  Bafra ilçesindeki Koşu Mahallesi  Merkez Cami’de cenaze töreni düzenlendi.

[gallery ids="37014,37015,37016"]
Evli ve 3 çocuk babası Kore Gazisi Temel Koç’un Türk Bayrağına sarılı naaşi, bir süre askerlerin omuzlarında taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu. Kore Gazisi Koç, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Koşu  Mahalle mezarlığında gözyaşları arasında torağa verildi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilciliği Başkanı Rahmi Şahin, Kore gazilerini yitirmekten üzüntü duyduklarını dile getirdi. Cenaze Törenine; Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Samsun İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, BBP Samsun Milletvekili Adayı Turhan Bayraktar, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, Bafra Garnizon komutan ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, gazinin ailesi ve yakınları, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum