ASGİYAD DERNEĞİ ANKARA'DA KURULDU

ASGİYAD ANKARA SAMSUN SANAYİCİ GENÇ İŞADAMLARI YÖNETİCİLER DERNEĞİ KURULDU

ASGİYAD DERNEĞİ ANKARA'DA KURULDU
20 Aralık 2015 - 16:20
ASGİYAD ANKARA SAMSUN SANAYİCİ GENÇ İŞADAMLARI YÖNETİCİLER DERNEĞİ KURULDU.
Merkezi Ankara olan, Ankara Samsun Sanayici Genç İşadamları Yöneticiler Derneği kuruldu.
Dernekte Samsun Gazi Belde Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, AK Parti Samsun 22. Dönem Milletvekili Mustafa Çakır gibi isimler dikkat çekiyor.

[gallery ids="40749"]
ASGİYAD Başkanlığına ise TÜM BÜRO SEN Genel Başkanı Veysel Yılmaz getirildi.
Kuruluşunu toplantısı Ankara Konağı Konferans Salonunda gerçekleştiren Ankara Samsun Sanayici Genç İş Adamları Yöneticiler Derneği (ASGİYAD) Genel Başkan Veysel Yılmaz, derneğin Aralık ayı itibariyle hizmete girdiğini ve dernek şemsiyesi altında bir araya gelerek daha kapsamlı olarak çalışmalarına başladıklarını söyledi.
Derneğin Yönetim Kurulu ve üyeleri hakkında bilgiler veren Yılmaz, "ASGİYAD derneğimiz iki hafta önce kurularak çalışmalarına başladı. Bugün itibariyle yönetim ve üyelerimizle bir arada bulunmanın, tanışma ve kaynaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenlediğimiz toplantıda böyle bir derneğin kurulmasının gerekliliği konusunda fikir birliğine varmış olduk. Dernek yönetimine ve üye olarak aramıza katılan siyasetçi, hukukçu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, milletvekili, belediye başkanı, daire başkanı, doktor, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli yöneticiler ile çok sayıda farklı sektörlerden oluşan tüm hemşerilerimize şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.
Genel Başkan Veysel Yılmaz, dernek tüzüğünde yer alan faaliyetlerin yerine getirilmesi için canla başla hizmet edeceklerini belirterek, "Yönetimimiz ve üyelerimizle hizmetlerimize başlamış durumdayız. Derneğimiz aracılığı ile birlik ve beraberlik içinde Samsunlular olarak güzel hizmetler yapacağız. Bizlere bu konuda destek veren gerek ülkemizde gerekse yurt dışındaki tüm hemşerilerimize teşekkür eder, ASGİYAD derneğimizin şimdiden herkese hayırlı olmasını Yüce Allah'tan temenni ederim" ifadelerine yer verdi.
ASGİYAD YÖNETİM KURULU KADROSU
Orman Genel Müdürlüğünde Personel Daire Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Şen, 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili İnşaat Mühendisi Mustafa Çakır, Samsun Gazi Belediye eski Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Süleyman Kaldırım, Samsun Çarşambalılar Dernek Başkanı Avukat Ali Çelen, Serbest Avukat Yüksel Pala, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Avukat Hüseyin Öz, Çankaya Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar Türk, Samsun Çarşambalılar Dernek Başkan Yardımcısı Dursun Sağlam, Serbest Avukat Çetin Pala, İşadamı Gayrı Menkul Danışmanı Hakan Keskinoğlu, Serbest Mali Müşavir Mehmet Keskinoğlu, TÜM BÜRO Sen Ankara İl Başkanı Selahattin Fayık, Çalışma Bakanlığı Daire Başkanı Ahmet Uysal, Samsun Çarşambalılar Dernek Yönetim Kurlu Üyesi Ali Okur, TSE Gene Sekreter Yardımcısı Dr. Vedat Demir, Göl Başı Samsunlular Dernek Başkan Yardımcısı Emrullah Dal.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum