Asarcık'a 'Modern Hayvan Pazarı'

Asarcık Belediyesi tarafından inşaatı başlatılan "Modern Hayvan Pazarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Asarcık'a 'Modern Hayvan Pazarı'
13 Mayıs 2015 - 19:59
Asarcık Belediyesi tarafından inşaatı başlatılan "Modern Hayvan Pazarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kılağuz, hayvan pazarının bu yaz hizmete açılacağını söyledi.

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, ilçede faaliyet gösteren hayvan pazarının yıkılarak yerine daha modern ve kapalı bir hayvan pazarı yapılması için çalışmaların başlatıldığını söyledi. Kılağuz, "Hayvan pazarında inşaat tüm hızıyla devem ediyor. 3 Bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan hayvan pazarımız hem günümüz şartlarına uygun olacak hem de çevre ilçelere de hizmet verecek" dedi.

İlçede daha önce bir hayvan pazarı bulunduğunu ancak bu hayvan pazarının çok ilkel bir pazar olduğunu belirten Kılağuz, "Özellikle ilçemizde hayvancılıkla uğraşan kişi çok. İlçemizin yanı sıra çevre ilçelerimize de hizmet edebilecek kapasitede bir hayvan pazarı oluşturmak için çalışmalarımıza başladık. 3 Bin metrekare kapalı alanı olacak bu hayvan pazarımızda aynı zamanda otopark alanı ve hayvan indirme bölümü de olacak. Diğer yandan hayvan pazarımızın açılışı ile birlikte kafeterya ve mescid alanımızda hizmete açılacak. Herkesin beğeneceğini umduğumuz bu tesisi bir an önce tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Şimdiden Asarcık ve Samsun'umuza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum