Asarcık'lı Minikler Üşümesin!...

Sevdamız Samsun Platformu tarafından 3 yıl önce başlatılan ve her yıl düzenli olarak uygulanan ‘Minikler Üşemesin’ projesini Asarcık’ta devam ettirdi.

Asarcık'lı Minikler Üşümesin!...
11 Nisan 2021 - 16:06
Sevdamız Samsun Platformu tarafından 3 yıl önce başlatılan ve her yıl düzenli olarak uygulanan ‘Minikler Üşemesin’ projesi kapsamında Asarcık İlçesi’nde bulunan köylerdeki çocuklara hediyeler götürüldü. Platform Genel Başkanı Nuri Seven, yönetim kurulu üyeleri, Asarcıklılar Derneği Başkanı Bayram Konuşuk, Sevdamız Samsun Platformu Asarcık İlçe Temsilcisi Halil Bodur, Acısu Değirmencioğlu, Yeşilköy, Çulhaoğlu, Yeniömerli ve Bağlıca köylerinde 100’e yakın miniği sevindirdiler.
Çocukların ülkenin ve Samsun’un geleceği olduğunu söyleyen Platform Genel Başkanı Nuri Seven, “Platformumuz kurulduğundan bu yana çocuklarımıza her zaman öncelik veriyoruz. Çünkü olan, bizden sonra ülkesinin ve Samsun’un menfaatleri için bayrağı taşıyacak olan kişiler. Asarcık ilçemizdeki bu güzel program için platformumuza destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Samsun’un en ücra köşelerine kadar ulaşıp, insanların yüzlerini güldürmek için projemiz her yıl düzenli olarak devam edecek” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum