Reklam
Reklam
Reklam

Asarcık İşçisine Bir Yıl İçin %31,3 Zam

Hizmet-İş Sendikası ile Asarcık Belediyesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

Reklam
Asarcık İşçisine Bir Yıl İçin %31,3 Zam
29 Eylül 2020 - 09:54
Reklam
İmza törenine Hizmet-İş Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Asarcık Belediye Başkan Yardımcısı Şenel Kığılcım, Sendika Başkan Yardımcısı Arif Çelik, Asarcık Belediyesi birim müdürü Erdal Uyanık, işyeri Sendika Temsilcisi Gülşen Yüce katılım sağladı. İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, toplu iş sözleşmesi ile hedefledikleri rakama ulaştıklarını kaydederek, “İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile üye arkadaşlarımızın ücretleri, sosyal hakları, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi daha birçok konuda karşılıklı uzlaşı içerisinde görüşmeler sağladık, karşılıklı hoşgörü çerçevesinde geçirdiğimiz sözleşme görüşmelerinde mutlu bir neticeye ulaştık. Üyelerimizin yüzünü güldüren bu toplu iş sözleşmesi ile beraber belediye işçisi olan arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.
Toplu iş sözleşmesi hakkında bilgi veren Uzun, sözleşmenin iki yıl geçerli olduğunu, birinci yıl için ücretlerde toplam %31,3 ikinci yıl içinde aynı oranında artış sağlandığını belirtti. Uzun, emeğe ve emekçiye katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Şerif Kılağuz beyefendi ye ve komisyon üyelerine şükranlarımı sunuyorum dedi.
Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz da; “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Asarcık’ımız için işçimizin, memurumuzun maaşlarını geciktirmeden ödemekteyiz. Güzel ilçemiz Asarcıkı daha güzel noktalara taşıyabilmek için personelimiz ile özverili bir şekilde çalışmaktayız. Belediyemizin imkânları dâhilinde çalışanlarımızın İşçilerimizin emeğine ve alın terine saygılıyız. Toplu iş sözleşmemiz belediyemiz işçilerine hayırlar getirsin inşallah” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum