Armamızın Değeri Bugün Daha da Büyük Anlam Kazandı
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-0 kazanılan Pendikspor Futbol A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.
29 Ekim 2022 - 17:50
Ardından 2-0 kazandığımız Pendikspor Futbol A.Ş. maçını değerlendiren Hüseyin Eroğlu, “Sakatlıklarla, kırılma anlarındaki şanssızlıklarla sıkıntılı bir süreçten geçerken çok değerli bir galibiyet aldık. Ligin en az yenilen takımlarından biri olan, 9 maçta yalnızca 4 gol yiyen Pendikspor'u net bir skorla geçerek, çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Mükemmel bir takım savunması yaptık. Pendikspor'un topa sahip olmasına rağmen tehlike yarattığı pozisyon sayısı yalnızca bir. Hücumda da önceki maçlara göre biraz daha verimli olunca galibiyetimiz geldi” diye konuştu.
Hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Göztepe maçına taraftarı stadyuma davet eden Hüseyin Eroğlu, “Önümüzdeki hafta Göztepe maçında tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz. Dolu olması yetmez, gelenlerin desteğini bekliyoruz. Bu şampiyonluk hikâyesini, yönetim, teknik heyet ve futbolcular yazamaz. Spor kulüplerinde tarih taraftarlarla yazılır” şeklinde konuştu.







FACEBOOK YORUMLAR