ARIBURNU'UNDAN TANIŞMA VE KAYNAŞMA ETKİNLİĞİ

Samsun Maarif Hareketi kapsamında İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu’ndan okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu birinci geleneksel veli tanışma ve kaynaşma etkinliği İlkadım Belediyesi Sosyal Tesi

ARIBURNU'UNDAN TANIŞMA VE KAYNAŞMA ETKİNLİĞİ
11 Ocak 2018 - 00:24
Samsun Maarif Hareketi kapsamında İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu’ndan okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu birinci geleneksel veli tanışma ve kaynaşma etkinliği İlkadım Belediyesi Sosyal Tesisleri salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Arıburnu İlkokulu ailesi tarafın birinci düzenlenen programda veli tanışma ve kaynaştırma etkinliğinde ikramlar, hediye çekilişleri, palyaço gösterisi ve canlı müzik bölümlerinin yer aldığı programda. Veliler ise hediye çekilişinde çok güzel hediyeler kazandılar. Canlı müzik ile veli, öğretmen ve öğrenciler, palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
MÜDÜR KESKİN’DEN BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR
Yedi yüz eli velinin katıldığı etkinlikte konuşan Okul Müdürü Zekeriya Keskin,“ Öğretmen, veli ve öğrenci ilişkisini yanı sıra okul sosyal hayatına katkı sağlayarak bağları güçlendirmek adına her yıl düzenlemiş olduğumuz geleneksel yılsonu eğlencesi ve kermesi yerine bu yıl veli tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlemiş bulunmaktayız. Birincisi i düzenlemiş olduğumuz bu organizasyona katkı sağlayan İlkadım belediye başkanımız Sayın Erdoğan Tok’a,  okul aile birliği üyelerimize,  velilerimize ve öğretmenlerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Arıburnu ilkokulu ailesi olarak buna benzer yıl boyunca birçok etkinlik yapmış bulunmaktayız. Bundan sonrada böyle büyük etikliklerimiz durmaksızın devam edecektir” dedi.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ORTAYA KOYDUK
Tanışma ve kaynaşma etkinliğinin çok güzel olduğunu hatırlatan Okul aile Birliği Başkanı Songül Pınar Akdalga, “ Velilerimiz hem tanıştılar hem sohbet ettiler, hem hediye kazandılar, hem de gönüllerince eğlendiler.  Okul yönetimi ile birlikte yaptığımız etkinlikle okulumuza maddi katkı da sağladık. Bu kaynaklar öğrencilerimize daha iyi eğitim ortamları hazırlanmasında kullanılacaktır. Etkinliğe katılan velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca okul yönetimine ve öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı tüm veliler adına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.  Veli tanışma ve kaynaşma etkinliği coşku, neşe içinde tamamlandı.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum