ANALİG YILDIZLAR TAEKWONDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Şampiyonası müsabakaları başladı

ANALİG YILDIZLAR TAEKWONDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI
14 Nisan 2018 - 14:10
Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Şampiyonası müsabakaları başladı.
15 İLDEN, YAKLAŞIK 200 SPORCU KATILDI
13-15 Nisan 2018 tarihleri arasında, Canik Atatürk Spor Salonu’nda, 3 gün sürecek olan şampiyonaya 15 ilden, yaklaşık 200 sporcu katıldı. Şampiyonanın açılışı, ilk gün seremoniyle gerçekleştirildi. Seremonide; saygı duruşu yapılarak istiklal marşı okundu. Ardından; Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Uzun bütün sporculara hitaben Samsunumuza hoş geldiniz diyerek, " Bu müsabakadaki imkânları eksiksiz sunmaya çalışan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' ne teşekkür ediyorum. Ve bütün sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu.
15 NİSAN 2018 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, ”Hepinizin amaçladığı gibi sahada başarıyı elde etmenin dışında, burada, her şeyden önce güzel birkaç gün geçirmenizi, akabinde kazasız, belasız, yaralanmadan turnuvayı tamamlamanızı diliyorum. Sizleri ve ailelerinizi şimdiden tebrik ediyorum.15 Nisan 2018 Pazar günü yapılacak olan final müsabakalarının ardından sona erecek. İl Müdürlüğü olarak katılan tüm sporcularımızı kutlar, başarılar dileriz" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum