ANAKENTSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET

Türkiye Voleybol Bayanlar 1’inci Lig B grubunda mücadele eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor 2’inci yarının ilk  maçını Karayolları ile yapıyor

ANAKENTSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET
10 Ocak 2017 - 16:28
7-bos-kalip-haberTürkiye Voleybol Bayanlar 1’inci Lig B grubunda mücadele eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor 2’inci yarının ilk  maçını Karayolları ile yapıyor.
13 maçta 10 galibiyet ile ilk yarıyı tamamlayan Kımızı-Beyazlı ekip Mustafa Dağıstanlı Spor salonunda(yarın) bugün Saat: 17.00’de Karayollarını konuk edecek.
İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ
Devre arasında yapılan hataları analiz edip düzeltme imkânlarının olduğunu belirten takım kaptanı Deniz Hakyemez, “İkinci devreye Karayolları maçıyla başlıyoruz. İyi bir başlangıç yapmak istediğimiz için maçın öneminin farkındayız. Devre arasında yaptığımız hataları analiz edip düzeltme fırsatımız oldu. Takım olarak yaptığımız toplantılar ve antrenmanlarla maça hazır durumdayız. Umarım güzel bir oyunla kazanan taraf biz oluruz" İfadelerini kullandı.
İYİ HAZIRLANDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
Her maç olduğu gibi ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirten takımın orta oyuncusu Aybüke Özdemir ise, "Karayolları maçı ikinci devrenin ilk maçı olduğundan bizim için önemli bir maç. Takım olarak hedefimiz bu maçla birlikte bir seri yakalamak. Takım olarak iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Yeni transferlerimizle de uyum içerisindeyiz. Her maç olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum